Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
5ös vagyok.
Az alsó képen a felső teszt a 10es, az alsó 25ös azon nem láttam semmit.
Hát Emi nem tudom mi lehet veled.
5-ös nem akarok kedvrontó lenni,de ne éld bele még magad.Ha erősödik akkor baba van,de ha folyamatosan csak ilyen csíkjaid vannak akkor az a teszt.Nekem mindig ilyen a csíkom és soha nincs baba.Javaslom,hogy vegyél holnap egy facelle mártogatós tesztet.Sokkal hamarabb kimutatja a babát mint ezek a 10-es hiper szuper érzékeny netes tesztek.
5ös vagyok!
Kedves kérdező, olvastam a válaszod és tudom gáz, de annyira kíváncsivá tettél, hogy most teszteltem egy facelle mártogatóssal is. Mindjárt megnézem megint a tesztet de 3 percen belül látható lett a második csík? Neked az is totál hómező szokott lenni? Nem erős, de nem kell trükközni, hogy lássam.
Ha a facellen van csík akkor bizony baba van a pocakban :).Nekem soha nem adott ez a teszt téves eredményt ellenben az one step igen.
Megmutatod a teszted?
Nem nagyon tudom úgy fotózni, hogy jó legyen, élőben egyértelműen látszik, még a férjem is beismerte, pedig ő szeret ellenkezni! :D Mit gondoltok?
Egyértelműen látszik :)
Halkan gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!