Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Manna vagyok! A múlt haviba is jelen voltam de eltübtem mert megjött nagyon erős görcsökkel hànyingerrel, szabàlyosanbrosszul voltam nem szokott így fàjni a hasam, meg is lepödtem. De elmúlt szóval új hónap, új remény. Az augusztusi szerintem sok pozitív tesztet hozott, reméljük ez most is így lesz :) Mindenkinek szorítok!
Ezek a tegnap délutàni illetve esti ovulàciós tesztjeim :) Tegnap illetve ma vagy holnap együtt voltunk / leszünk! :)
nekem megjött lányok. ez nem a mi hónapunk. de most 32 napra...ami azt jelenti egyre rövidebbek a ciklusaim legalább, nem kell 45 napot várni a következőre...ez is valami :) több sikert!
Eszti
Sziasztok!
Eszti sajnálom,hogy megjött,de ne add fel új hónap,új remény!Remélem nem fogsz eltűnni hanem folytatod majd a csoportot :).
Emi ha a barnás valamit nézzük akkor ma vagy 14 dpo-n.A vaterás teszt van akinek bejött van akinek nem...szerintem vegyél egy gyógyszertárit vagy ha jársz dm-be akkor facelle tesztet.Nekem ez mindig megmutatta a tutit :).
Manna minden pozi napon és az első 2 negatív napon is legyetek együtt mert pozi lh teszt után 18-36 órával van ovu.
Nekem szombaton nehéz volt a méhem majd vasárnap és hétfő délután erős mensis görcseim lettek,de nem tudom mitől.A hőm nem egyértelmű még mindig...nem tudom volt-e vajon ovum...Szerintetek?Egyértelmű pozitív ovu tesztem nem volt,de az ahol +-nak jelölöm az volt a legerősebb és utána halványult már.
Elza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!