Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatása :)2015. szept. 1. 13:45
21/154 anonim válasza:
Igen, az inofolicot kaptam. Várhatom tőle a csodát? Kitti
22/154 A kérdező kommentje:
Van akinek segített van akinek nem.Ismerek olyat aki hónapok óta szedi és semmi...
2015. szept. 1. 18:53
23/154 anonim válasza:
hajrá nektek is...én már úgy tesztelnék egyet holnap...de az még csak a dpo 9 v. dpo 10...túl korai volna, nem?
25/154 A kérdező kommentje:
Ha eltudod fogadni,hogy negatív lesz a teszted akkor nyugodtan tesztelhetsz.De nem kizárt,hogy extra halványan már 10-es teszt mutatja :).
Nekem lehet mégsem volt ovum vagy jön még 1.Elkezdett erősödni megint az ovu tesztem :(
2015. szept. 1. 19:36
26/154 anonim válasza:
Sziasztok, szeptember hetre nem varom, masodik gyerek lenne.
Andi
27/154 anonim válasza:
sziasztok!
én egy hét múlvára nem várom, de már igazából belefásultam.
Statisztikám: 4 hónap után 1 korai vetélés, ezután még 10 sikertelen ciklus. 2 hónapja hőmérőzök- 1 borzalmas hőgörbe, és a mostani, ami már jobb, de gondolom teherbeeséshez kevés:
Szóval igazából nem fogok meglepődni, ha megjön...
De nektek drukkolok :)
29/154 anonim válasza:
Niki volt ovu tesztet pozitiv ebbe a hónapba? a vérfolt beágyazódás nem lehet, ha rossz helyre húzta az ovut? Nejem volt vérfolt az első babámmal, dpo 10. napon
30/154 anonim válasza:
Sziasztok! Mónika vagyok! Ahogy olvaslak titeket azt hiszem én vagyok a legesélytelenebb. :( 15. próbálkozós hónap, második gyermek lenne. Már december óta járok dokihoz. Volt egy closty kúra, ami nem sikerült, de ultrahangos követés nem is volt. Szülés óta 35-42 napos ciklusaim vannak. Júniusban volt egy méhenkivűli terhességem, így már csak egy petevezetékem maradt. De a petefészek megmaradt, tehát termel petesejtet, csak úgyymond feleslegesen. Akinek petefészke is csak egy van az átveszi a szerepet és minden hónapban lehet esélye. Nekem sajnos nem. Szept. 12-re nem várom. Egyébként már novemberre be vagyok jelentkezve lombikra ha addigra nem történne csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!