Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatása :)2015. szept. 1. 13:45
11/154 A kérdező kommentje:
Szurkolok mindenkinek :)
Eszti szerintem azért lehet ez a nagy eltérés a görbédben mert nem egy időben méred a hőd.Szerintem nincs okod aggodalomra :).
[link] ez az Én görbém :)
2015. szept. 1. 16:59
12/154 anonim válasza:
Szissztok! Mi négy hónapja próbálkozunk és nagyon nem várjuk szeptember 21-re. Első babó lenne. Szedek folsavat és vitaminokat.
Megy a drukk mindenkinek.
Szani
13/154 anonim válasza:
Ja az lemaradt,hogy eddig mértem a hőmet de az előző ciklusban csalódtam mert nem esett le és volt 2 halvány pozi tesztem. 1 nap késés után megjött kevesebb volt rövideb,és utolsó nap csak barnáztam.(6 nap helyett csak 3ig volt meg) csináltam azóta még egy tesztet az negatív úgyhogy tuti nincs baba.
Szani
14/154 anonim válasza:
Mi szeptember 10-re nem várjuk. Ez a 14. próbálkozós hónapunk. Az orvos a napokban felírt egy igen drága étrendkiegészítőt. Most attól várjuk a csodát. :) Kitti
15/154 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek is csajok!
Kitti az inofolicot kaptad?
2015. szept. 1. 18:17
16/154 anonim válasza:
sziasztok! én mára nem vártam, ez a 8. próbálkozós hónapunk. Holnap megyek általános szűrésre, jó lenne ha azt mondaná az orvos, terhes vagyok.( bár nincs olyan szerencsém) A hőm már 3 napja fent van 37 fok körül.
18/154 A kérdező kommentje:
Dóri holnap tesztelsz?Ha pozi akkor még ne menjd dokihoz,mert nem lát majd semmit...
2015. szept. 1. 18:28
19/154 anonim válasza:
Nem tesztelek, mert már belefáradtam a sok kudarcba. Orvoshoz mindenképpen elmegyek, már két hete le van foglalva az időpont. Nem is igazán ez miatt megyek, hanem azért mert a fogamzásgátló abbahagyása óta felborult a ciklusom. Van hogy 24 napra, van hogy 40 napra jön meg, és ez semmiképp se normális. Ma vagyok a 29. napon, ezért írtam hogy mára nem vártam. Dóri
20/154 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem nyugodtan tesztelhetnél mert ha halványan pozi is akkor nem kellene még ilyen hamar megvizsgálnia.Hadd fejeződjön be rendesen a beágyazódás.
2015. szept. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!