Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
ok.
dpo teszt 13 negativ :( leht még pozi?
Eszti
Dóra ovura utaló jeleket vagy érő petécskét nem látott a doki az uh-n?Mert ha egyiket se akkor azért jön meg ilyen későn mert nincs ovud.
Eszti nagyon szurkolok,hogy a pecsételés baba miatt legyen.Simán lehet még pozi a teszted,ha nem 10-est csináltál.De olyan is van amikor hamarabb pozi a 25-ös teszt mint a 10-es...
Kitti mennyi ideig szedted a Mastodynont?Nekem semmi mellékhatása nincsen szerencsére :).Nekem eddig bevált nagyon :).
Nutria kémiai terhesség után könnyebben teherbe lehet esni.4 hónap után ne legyél ennyire rá stresszelve.Nem jó,hogy egyből a "csodaszerekhez" nyúltál.Élvezd az együttléteket.26 éves vagy és 4 hónap alatt 1 kémiai terhesség nem rossz arány :).Én 25 vagyok és 4,5 év alatt egy vetélést tudok csak felmutatni és mégsem vagyok elkeseredve úgyhogy te se tedd ezt.
Emni szerintem tuti nem a vitaminok miatt késik.Nem lehet,hogy később volt az ovud?Használtál utrót vagy dupit?Attól is késhet...Ha jövőhéten is negatív lesz a teszted akkor szerintem menj el egy bétaHCG vérvételre.Lehet csak nem választódik ki a vizeletből a HCG.
Nekem ma van a ciklusom 13 napja.2 napja elkezdett erősödni az ovu tesztem.Szerintem vagy ma estére vagy holnap estére pozi is lesz.Ebben a hónapban már 2x volt pozi vagy pozi közeli az ovu tesztem.A hőm is esett olyankor,de utána nem ment fel.A görbém is elég érdekes most...
Nem használok semmit... csináltam ovu tesztet, de csak kettőt és egyik sem volt olyan erős... több nem volt itthon szóval nem tudom mikor volt ovum... ekkor voltunk együtt : [link]
várok még, hogy mi lesz.... Emi
Emi nézd csak az én ovu tesztjeim.Ezek is hol halványak hol erősebbek.Nem lehet tudni,hogy mikor volt ovud 2 tesztből.Sajnos...
na lement a hõm a 36.3-ra....azt hiszem ez a hónap nekem bukta :( nektek tobb sikeretek lesz remelem..
Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!