Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Az előző hónapok folytatása :)
2015. szept. 1. 13:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/154 anonim ***** válasza:
csináltam tesztet és negatív lett,vasárnap ismételek reggel ha addig nem jön meg. Emi
2015. szept. 4. 14:49
 42/154 anonim ***** válasza:
Dóri vagyok! voltam orvosnál. Szerencsére nem talált semmi ciszta félét, de elküldött vérvizsgálatra, hogy a hormoneredményeket megnézze. Azóta se jött meg, gondolom megint 40 nap körül lesz esedékes. Mint már írtam nálam ez mindig változó, éppen mikor jön.
2015. szept. 4. 17:26
 43/154 anonim ***** válasza:
34. ciklusnap, 2 nap késés, mensi sehol, tünetek sehol :( miért????? :( holnap reggel teszt! Emi
2015. szept. 5. 11:45
 44/154 anonim ***** válasza:

ma 36.6 maradt a hom, viszont pecsetelo verzesem volt reggel...velem ilyen utoljara 2 eve volt, mikor a lanyom fogant...szoritsatok :) Emi hajra!

Eszti

2015. szept. 5. 14:42
 45/154 anonim ***** válasza:
Kitti vagyok, a masodik, nekem megjött végül. Én is ittam a Mastodynon cseppeket, de nekem nem segitett. Éreztem, hogy hat, majd le esett a mellem úgy fájt, de nem lettem terhes. Drukk a többieknek!
2015. szept. 5. 17:32
 46/154 anonim ***** válasza:

Túl vagyok egy kémiai terhességen múlt hónapban, amit lelkileg még nem hevertem ki, pedig mondjuk 4-5 nap múlva kezdődnek a termékeny napok. Most eléggé magam alatt vagyok, pedig folytatni kell a próbálkozást...

Elvileg négy hónap sikertelenség, gyakorlatilag meg évek óta tartó kínzó vágy gyerekre, megspékelve millió egy félelemmel. Elegem van. :(

nutria

2015. szept. 5. 19:15
 47/154 anonim ***** válasza:

pedig a 4 hónap nem sok...mondom ezt úgy hogy a lányom 3 hónap alatt összejött....de tényleg, van olyan barátnőm aki túl van 3 lombikon...most nem akarok hülyeséget mondani de úgy tudom egy lombik 700.000 Ft...legalábbis ahol ő volt....emellett 10 éve próbálkoznak a gyerekkel, csak mert volt egy elfuserált abortusza. Szerinted ő mennyire van ki? fel a fejjel :)

Eszti

2015. szept. 5. 19:29
 48/154 anonim ***** válasza:

Tudom, a 4 hónap kevésnek hangzik, igen. De nem úgy, hogy legalább 3 éve vérzik az ember szíve egy baba után, csak addig nem lehetett direktbe próbálkozni. De azelőtt is minden menstruációkor bőgött, mert hátha a megszakításos "védekezés" ellenére úgy döntött valaki, hogy megfogan...

Ha arra gondolok, még éveket kéne várnom, teljesen kétségbeesem. Bizonytalan vagyok. Az elején toltam el. Rögtön ovu teszt, cickafark, mindenféle cucc, hőmérőzés. Annyira akartam már, hogy nem bírtam csak könnyedén hozzálátni, majd összejön. Nem bízom a termékenységemben sem.

2015. szept. 5. 19:47
 49/154 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? ha eddig szerettetek volna babát, miért nem lehetett? bocs, nem akarok tolakodó lenni.

Eszti

2015. szept. 5. 20:21
 50/154 anonim ***** válasza:

26. Eddig az anyagiak miatt nem vállaltuk be. Tudom, a korom miatt is marhára ráérek még. De nem így érzem.

Bocsánat, nem akarom a továbbiakban a lehangolt lelkiállapotommal rontani ennek az alapvetően pozitív kérdéssorozatnak a válaszait. Nem azért van, ennek nem itt van a helye. Elnézést érte.

2015. szept. 5. 21:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!