Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szeptember körül kezd...

Van aki szeptember körül kezd el próbálkozni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 14:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Hát, lehetséges, bár illene várni legalább novemberig, de nagyon vágyom egy következő babára.:)
2015. júl. 8. 15:52
 2/51 A kérdező kommentje:
Miért "illene"? :)
2015. júl. 8. 17:05
 3/51 anonim ***** válasza:
Szia, mintha én írtam volna az első választ! :) Mi is szeptembertől próbálkozunk majd, a munkám miatt illene lenni még várni ( 1 éve dolgozom majd ott, anyagilag is jobb ha nem most esnék teherbe)! Te kedves kérdeuő miért pont szeptember? Nekünk 2. baba lenne.
2015. júl. 8. 18:43
 4/51 A kérdező kommentje:

Ja értem! :)

Volt egy vetélésem, és azért kell várni szeptemberig.

Bár már a következő hónapban belevágnék, csak nem tudom, hogy nem lenne-e belőle gond.

2015. júl. 8. 19:43
 5/51 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok: azért írtam, hogy illene várni, mert ugye szülés után legalább fél évet pihenni kellene egy újabb baba érkezéséig.:)

A vetélés utáni várakozáshoz: olvass utána, újabb elmélet szerint sokkal jobb mielőbb újra várandósnak lenni, s nem várni, mert egyrészt könnyebben meg is fogan az ember vetélés után, másrészt valamiért erősebb terhesség lesz. Kipróbáltam, vetélés, műtét után 3 héttel fogant a fiam, most már 2 éves elmúlt, makkegészséges.:)

2015. júl. 8. 20:33
 6/51 anonim ***** válasza:
Már van egy 4,5 hónapos kisnyuszim,2 év korkülönbséget szerettünk volna, anyagilag azonban sokkal jobban kijönnénk, ha szept-okt körül ismét áldott állapotba kerülnék.
2015. júl. 8. 20:34
 7/51 anonim ***** válasza:
3. vagyok, aki meló miatt vár. Na, akkor mindenki várja, h jöjjön a szeptember? :) Szedtek valamit( vitamint) ? Első baba könnyen jött?
2015. júl. 8. 20:55
 8/51 anonim ***** válasza:
Hatos vagyok, még nem szedek semmit, jövő hónaptól fogok ladeevitet. Addigra letisztul majd, hogy bemerjük-e vállalni a kis korkülönbséget. Első baba első hónapban megfogant. Ami riaszt, hogy elég nehéz volt az első időszak a fiammal, ölbebaba volt, szinte semmit nem aludt nappal újszülöttként, mostanra már sokkal jobb a helyzet. Nem tudom, milyen lenne két kicsivel.
2015. júl. 8. 21:12
 9/51 anonim ***** válasza:
Mi is :)
2015. júl. 9. 08:56
 10/51 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából a dokim azt mondta, mikor a szövettanért mentem, hogy nem is kell visszamennem kontrollra, mert minden rendben van.

3. ciklusban sikerült teherbe esni, és állítólag hátrahajló a méhem eléggé.

Érzem, tudom, hogy most azonnal sikerülni fog a baba :)

Lehet akkor csak még egy ciklust várok meg...

2015. júl. 9. 10:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!