Clostys hónap.15. napon domináns tüszö 15mm. Doki szerint 17. nap estétől érdemes próbálkozni. Megrepedhetett vajon másnap hajnalban?
Figyelt kérdés
15. Napon pozitív lett az ovuteszt.16.napon viszont már negativot mutatott ugyanakkor este.2015. jún. 30. 10:23
1/5 anonim válasza:
Closty mellett semmi értelme tesztelni. De a 15 mmes tüszőnek még 3-4 nap kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor az ovuteszt vajon csalt??
Ráadásul a másik oldalon szúrkált,nem ott,ahol a doki látta a tüszöt.
2015. jún. 30. 11:15
3/5 A kérdező kommentje:
A hőgörbém is az ovutesztet igazolta. :o
2015. jún. 30. 11:23
4/5 anonim válasza:
Szia! Én nem hallottam eddig olyasmiről, hogy ovutesztet nem érdemes használni Closty mellett. Én használom, és jól jelez bogyó mellett is. Viszont az ovu tesztek egy hormon megemelkedését jelzik, aminek hatására reped a tüsző, szóval az már a tüszőrepedés előtt lehet magas. Azért a legközelebbi doki látogatásnál említsd ezt meg neki. Ez az egész reprodukciós folyamat csak akkor működik probléma mentesen, ha minden apró részlet tökéletesen a helyén van, így természetesen okozhat az is problémát, hogy ha nem megfelelő méretű a megrepedt tüsző.
Azért én drukkolok (gonolom babát szeretnél)!
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Igen,természetesen babát szeretnék!29. napon vagyok,vasárnapra nem várom.Ma Leesett kicsit a hőm,ugyhogy sztem meg fog jönni.:( Tegnap volt egy kis barna maszatolás,de azóta semmi.A dokim azt mondaná,hogy a nöi test bármire képes..csak ez a sok csalódás ne lenne. :(
2015. júl. 3. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!