Ebben a hónapban kezdünk el próbálkozni. Tanácsok?
A legnagyobb problémám az, hogy napi szinten szedek szorongás oldó gyógyszert, Xanax-ot, ami terhesség ideje alatt tilos. Nem tudom, hogyan fogok tudni élni Xanax nélkül, évek óta szedem.
Van valami tanácsotok, hogy hogyan ne görcsöljek rá a dologra? Nagyon rég óta várom már, hogy elkezdjünk próbálkozni, szóval nagyon izgulok.
elöbb tanulj meg lazítani.ne csak az ágyban!
végre megszabadulsz a xanaxtól!! már jobban fogod érezni magad az örömteli várakozástól ;-) csak lazán
'Nem tudom, hogyan fogok tudni élni Xanax nélkül, évek óta szedem. '
Talan eloszor a fuggosegedet kene kikezeltetni, es utana teherbe esni, nem?
Egy gyerekkel nem egyszerű és nem cukorszirupos az élet. A szülés utáni depresszió komoly dolog.. Nem szállok szembe egy pszichiáter véleményével, de egyáltalán nem tartom jó ötletnek.
Ép elmével sem egyszerű.
''Csak azért, mert mentális betegségem van, még egy normális ember vagyok, mint mindenki más. ''
A mentalis betegseg pont azt jelenti, hogy nem vagy normalis. Vagy te mire gondoltal? Hogy normalis vagy, mert neked is egy fejed, ket karod, ket labad van?
Meg az egyebkent 'normalis', mentalisan ep nok kozul is sokan esnek szules utani depresszioba, szoval en a helyedben eloszor rendbe tennem magam agyilag.
Depresszióra xanax? Jó kis pszichiáter lehet!
Szorongásoldót általában antidepresszáns mellé írnak ki.
Keress normális orvost, és ha szükséges kezdj antidepresszánst szedni. Az mellett lehet babát várni, xanax meg frontin mellett nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!