Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban kezdünk el...

Ebben a hónapban kezdünk el próbálkozni. Tanácsok?

Figyelt kérdés

A legnagyobb problémám az, hogy napi szinten szedek szorongás oldó gyógyszert, Xanax-ot, ami terhesség ideje alatt tilos. Nem tudom, hogyan fogok tudni élni Xanax nélkül, évek óta szedem.

Van valami tanácsotok, hogy hogyan ne görcsöljek rá a dologra? Nagyon rég óta várom már, hogy elkezdjünk próbálkozni, szóval nagyon izgulok.

2015. jún. 15. 22:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani, de Anyukád jól felnevelt????!!! Ezt láttad és TE is ilyen lettél.... Senki nem bánt, segíteni akart, normális kommenteket olvastam. Te ezt támadásnak veszed, tényleg orvosi segítségre van szükséged!!! Úgy látszik ez a dokid nem vált be.
2015. jún. 16. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:

''Anyukámnak ugyan ezek a problémái, mint nekem, és ő is sikeresen felnevelt 2 gyereket.''

Lehet, hogy felnevelt titeket, de te ugyanolyan lettel, mint o. Es most te is arra keszulsz, amit o is csinalt: megszulni egy embert, aki majd ugyanugy szorong es depresszios es ongyilkossagra hajlamos, mint te, meg az anyad, meg meg tobben a csaladodban.

Ebben az allapotban nem valo neked gyerek. De nyilvan te dontesz. Mindenesetre a parod sem ep, ha egy ilyen labilis nonek gyereket mer csinalni.

2015. jún. 16. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:

A problémád nem örökletes dolog. Nem így születtél, hanem anyád tett ilyenné.

És persze, sikeresen felnevelt..ha vehetjük sikeresnek, hogy mindannyian túléltétek..

Ne hidd hogy ez teljesen normális, elfogadható dolog, ami veled van, mert nem az.

Ha ezt te is látnád, akkor tenni akarnál ellene, megoldást keresnél és addig eszedbe nem jutna gyereket vállalni, amíg nem kezelteted magad.

Öngyilkosságra való hajlam? És mi lesz ha visszaesel? Hiába a gyógyszer, beüthet a szr. Kiugrasz az ablakon a gyerekeddel együtt?

Vállalj gyereket nyugodtan, de csak miután értelmesen meggyógyultál! És ennek az lenne az első lépése, hogy nem látod ezt az egész helyzetet normálisnak..nem kéne beletörődni, hogy márpedig te ilyen vagy, ilyennek rendeltettél, mert nem így van.

2015. jún. 16. 20:10
 24/24 anonim ***** válasza:

10-es vagyok! Nem ítélkezem, nem is egy ismerősöm van, aki antiderpesszánst szed és kisgyereke van. Köszönik, jól vannak, és a gyerekek is.

Én azért írtam,hogy jó kis pszichiáter, mert ha egy gyógyszer nem válik be, akkor kipróbálunk többet. Mármint egy normál orvosnál így van. De kizárólag xanax-ot adni, kb. annyi mintha itatna.

Van egy oldal, ahol antidepit szedő anyukák, kismamák is vannak.

[link]

Megmondom őszintén! Xanax-al nem fog menni a dolog. Azt tényleg nem lehet terhesen szedni.

2015. jún. 16. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!