Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szeptember körül kezd...

Van aki szeptember körül kezd el próbálkozni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 14:39
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
A melós vagyok. Nekem is hátrahajló a méhem,1 baba elsőre sikerült. Ha rendben lesznek a labor eredményeim akkor aug 30 körül élesben próba, izgi! :) Írjatok majd, h ki mikor vágott neki!
2015. júl. 10. 07:24
 12/51 A kérdező kommentje:

Nekem 35 napra jött meg eddig, vetélés után az első 27 napra.

Kíváncsi leszek, most hogy lesz majd, visszaáll-e sokra vagy megint korábban jön?! Örülnék, ha korábban, hamarabb lehetne nekivàgni :)

2015. júl. 10. 15:42
 13/51 anonim ***** válasza:
Én már nézem a naptárat, elvileg (ismétlem elvileg) aug. 30án lesz ovulációm, szóval rá vagyok kattanva a dologra, pedig nem kéne! :) Nekem 28 naposak a ciklusaim, bár most antibiotikumot szedtem, remélem nem zavar be! :) Ráadásul 1 hét múlva derül ki a vérvételi eredményem, azért is izgulhatok!
2015. júl. 11. 10:14
 14/51 A kérdező kommentje:
Hát lányok, úgy néz ki, hogy egy alkalomból ismét terhes lettem! Pedig elvileg peteérés után voltunk csak együtt...
2015. júl. 31. 07:14
 15/51 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Majd írj még! 6-os voltam
2015. júl. 31. 10:28
 16/51 A kérdező kommentje:
Rendben, majd jelentkezem!
2015. júl. 31. 11:09
 17/51 anonim ***** válasza:

Szia 13-as avgyok, jujj de jóóó neked!

Úgy döntöttünk, hogy mi sem várjuk meg a kövi ciklust, a hét elejétől élesben megy a dolog, elvileg csak jövő héten lesz ovum, szal igyekszünk! :)

Kedves kérdező, Gratulálok!!! Hogy érted, hogy nem akkor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid és mikor voltatok együtt?

Én próbálok nem rágörcsölni, de annyira izgatott vagyok! :)

Írj! :)

2015. aug. 1. 10:14
 18/51 A kérdező kommentje:

Jajj köszi :) helyes, ne is várjatok...

Úgy értem, hogy naptár szerint (plusz a testem jelei alapján is) elég nagy a valószínűsége, hogy július 15-én volt az ovum, és mi csak 18 és 19-én voltunk együtt.

Mondom már a 24 óra lejárt, amíg megtermékenyíthető a petesejt, ezért nem védekeztünk, plusz úgy voltunk vele, elég nagy csoda lenne, ha most összejönne, és ha ennyire akar, jöjjön, és hát 2 alkalomból összejött...

Nem értjük, hogy.

Az előző terhességnél 34-35 naposak voltak, vetélés után az első 28 napra jött meg, aztán most már nem jött.

Hát mi tuti nem görcsöltünk rá most, így jött össze :D ja és hasra se feküdtem utána fél óráig, gyertyába se álltam, pedig hátrahajló a méhem. :)

2015. aug. 1. 10:28
 19/51 anonim ***** válasza:

Előző vok, gratula megint, teszteltél már? Hány naponta voltatok együtt? :)

Többiekkel mi újság? :)

2015. aug. 2. 13:00
 20/51 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggelim. Védekezés nélkül csak 2 napot voltunk együtt, július 18-án és 19-èn. Nem próbálkoztunk most...

2015. aug. 2. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!