Van aki szeptember körül kezd el próbálkozni?
Nekem 35 napra jött meg eddig, vetélés után az első 27 napra.
Kíváncsi leszek, most hogy lesz majd, visszaáll-e sokra vagy megint korábban jön?! Örülnék, ha korábban, hamarabb lehetne nekivàgni :)
Szia 13-as avgyok, jujj de jóóó neked!
Úgy döntöttünk, hogy mi sem várjuk meg a kövi ciklust, a hét elejétől élesben megy a dolog, elvileg csak jövő héten lesz ovum, szal igyekszünk! :)
Kedves kérdező, Gratulálok!!! Hogy érted, hogy nem akkor volt peteérésed? Hány naposak a ciklusaid és mikor voltatok együtt?
Én próbálok nem rágörcsölni, de annyira izgatott vagyok! :)
Írj! :)
Jajj köszi :) helyes, ne is várjatok...
Úgy értem, hogy naptár szerint (plusz a testem jelei alapján is) elég nagy a valószínűsége, hogy július 15-én volt az ovum, és mi csak 18 és 19-én voltunk együtt.
Mondom már a 24 óra lejárt, amíg megtermékenyíthető a petesejt, ezért nem védekeztünk, plusz úgy voltunk vele, elég nagy csoda lenne, ha most összejönne, és ha ennyire akar, jöjjön, és hát 2 alkalomból összejött...
Nem értjük, hogy.
Az előző terhességnél 34-35 naposak voltak, vetélés után az első 28 napra jött meg, aztán most már nem jött.
Hát mi tuti nem görcsöltünk rá most, így jött össze :D ja és hasra se feküdtem utána fél óráig, gyertyába se álltam, pedig hátrahajló a méhem. :)
Előző vok, gratula megint, teszteltél már? Hány naponta voltatok együtt? :)
Többiekkel mi újság? :)
Ez a ma reggelim. Védekezés nélkül csak 2 napot voltunk együtt, július 18-án és 19-èn. Nem próbálkoztunk most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!