Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Engem is erdekel, teszteltel kerdezo? Tobbiek ?
Noemi
Már 1 hetet késik holnap tesztelek ha addig nem jönne meg.
Szani
Sziasztok!
Nem voltam itthon azért nem írtam.Ma vagyok 14 dpo-n és magasan szárnyal a hőm.Soha nem volt még ilyen szép...
A 10-es teszt ma már fényképezhető lett,de nagyon haloványka még mindig...25-sön talán van valami...
Nutria vagyok, korábbról, aki elég depisen nyilatkozott.
3 napja késik, hőm fent van, de a teszteken csak igen halovány csík látszik. Nem látom, hogy erősödne bármennyit is, tipikusan olyan csík, amit ha kitartóan nézel normális fényviszonyok közt, akkor megvan.
Férjemnek eleve nem szóltam most semmiről, elég baj volt, hogy múlt hónapban belevontam abba a reménykedésbe, ami végül -vélhetően- kémiai terhességgel zárult. A szitu ugyanaz volt, ott sem erősödött semmit a teszt, igaz, akkor nem várt előtti napon már barnáztam, majd véreztem, a hőm is előtte napokban lezuhant, most ez még nincsen.
Egyáltalán nem élem bele magam semmibe, még reménykedni sem akarok, mert múlt hónapban is reménykedhettem, értelme semmi. Ha meg akar maradni, akkor megmarad, ha nem, akkor imádkozhatok napi 40x, mint tettem, akkor sem segít semmi.
Sziasztok
Szani vagyok 8 nap késés után megjött.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!