Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Hu, mindenki eleg hamar varja. En most pontosan nem tudom, aki volt az elozo csopiban, ott is en voltam a kerdezo, es 26 napos ciklusokkal, 31 napra jott meg tegnap. Szoval most gondolom, h megint 26 napra kell neki jonni, vagy nem.
😊
Kidobtam őket már sajnos,de holnap ismét tesztelek reggeliből,mert eddig délutáni vizeletet használtam..ha pozi lesz felrakom :)
Karola
ha holnap reggel is ilyen magas marad a testhőm lehet hogy tesztelek én is egyet...ma egyébként elég intenzíven érzem a petefészkem, a derekam is fáj, de ez ugye még bármi lehet...az előző terhességem 10.dpon pecsételt. persze nem törvényszerű tudom
Eszti
Sziasztok!
Én holnapra nem várom,de már van egy mai reggeli halvány pozitív tesztem:)))))))Második baba és elsőre sikerült.Linkelem a tesztet,ugye azért látható?Nekem egyértelmű.LH teszttel is teszteltem, az is pozitív.Szorítok mindenkinek aki babásodni készül!
Mylda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!