Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
nekem megint megjött. :( sikeresebbet nektek.
Eszti
Én tegnapra, mára nem vártam. ...úgy tűnik, ez sem az én hónapom, ma reggelre megjött... :/
Akinek már pozitív a tesztje, annak gratulálok, a még várakozóknak drukkolok! Nekünk pedig, akiknek ezúttal megjött, kívánom, hogy a következő ciklus sikeres legyen, és a karácsonyfa alá tehessünk egy szép pozitív tesztet! :)
Ági
sziasztok,nekem még mindig sehol semmi...ilyen a görbém,sztetek? [link]
31 napos a ciklusom amúgy,mikor teszteljek sztetek? Niki
Sziasztok
Ma van a ciklusom 23. napja és 36.9- ről 37.1- re ment fel a hőm, eddig stagnált. Tegnap erős nyilalást éreztem a medencém bal részén, amu a bal petefészektől a méhemig terjedt, de nem tartott sokáig. Ma reggel viszont arra ébredtem, hogy nagyin fájt ugyanott vagyis erős nyilalást éreztem nem pedig szúrkálást. Szerintetek kezdjek el aggódni? Ez a terhességhez köthető vagy valami betegségre utal? Ilyen érzésem még sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!