Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊2015. nov. 4. 16:57
101/238 anonim válasza:
Én is látok rajta valamit. :)
Nem akarom elkiabálni azért, de ez lehet jót jelent. :)
X-epil teszt? Nekem az még ma is halványan jelezte, a facelle a tegnapinál is erősebb.
102/238 fodormenta válasza:
Sziasztok!képzeljétek, nődokinál ultrahangon kiderült, hogy mindkét petefészkemben sok kicsi ciszta van, felmerült a PCOS, de ugye ehhez még kellenek vizsgálatok. Addig is ajánlotta az inofolicot, de most ahogy olvasgattam, ha tényleg PCOS, ami ugye IR-t is jelent, akkor nem felelőtlenség így próbálkozni? Tehát ha netalántán mégis megfoganna a baba, nem lenne nagy a vetélési kockázat? Addig is, amíg nem derül ki biztosan a diagnózis, elkezdtem a diétát+rendszeresen sportolok amúgy is. Mit gondoltok? bocsi ha nem idevág a kérdésem, de jó lenne ebben a hónapban is veletek együtt izgulni, hátha sikerül...de felelőtlen sem szeretnék lenni.
103/238 anonim válasza:
Barbi vagyok!
Hát, semmi változás, max annyi, hogy ma vérzett az orrom még eddig sosem volt ilyen, a hőm most feljebb ment (írtam ki kérdést is ahol látszik a görbém) hát nem tudom mi lesz de tuti ebből is havi. Gratulálok a babásoknak :)
104/238 anonim válasza:
Barbi, te hányadik napon vagy? Nekem soha életemben nem vérzett az orrom, ma reggel igen... 5. Dpo-n... Érdekes.... Meg is ijedtem... (Tina)
105/238 anonim válasza:
A ciklusom 28. napján vagyok ma.
A mai hőm 36,7 volt. Fogalmam nincs volt e egyáltalán peteérésem.
Barbi voltam
106/238 anonim válasza:
Akkor Te már nemsokára tesztelhetsz! :) Én is nagyon várom már a jövőhét végét, hogy kiderüljön, sikeres volt-e ez a hónap! :)
Tina
107/238 anonim válasza:
Görbém alapján én lemondtam a dologról. De majd meglátjuk. Olyan izgi, bár én úgy érzem sosem leszek babás :S Drukkolok mindenkinek
108/238 anonim válasza:
109/238 anonim válasza:
Áfonya! Gratulálok!!!!!! :)
Ez Baba! Juuuuuj de jó!
110/238 anonim válasza:
Bocsánat, nem írtam oda,Lili voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!