Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊
2015. nov. 4. 16:57
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/238 A kérdező kommentje:

Probalkozunk persze, es azt hiszem, h en is hagyom ezt a homerozest, mert macera, es csak idegesitem magam. 😊

Mylda, szupi ilyen jo hireket olvasni. 😊

2015. nov. 16. 17:01
 132/238 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!!

Kivel mi van mostanság? Aki még kétségek közt van, azoknak valami tünet, megérzés? Én ma vagyok a 9. dpo-n, különösebben nem érzek semmit....tegnap izomlázszerű fájdalom volt az alhasamban, mára elmúlt, most inkább szurkálást érzek a petefészkeimnél, hol egyik, hol másik petefészkemnél...de ezeket nem nevezném tünetnek, hiszen lehet, eddig is voltak ilyen érzeteim, csak nem figyeltem rájuk...

De holnap reggel lehet ellövök egy tesztet! :) Szorítsatok! :)

2015. nov. 17. 09:09
 133/238 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A hétvégén is előttem pár tesztet, azok is pozik, bár elég halványan, de csak vasárnap/hétfőn kellett volna megjönnie, szóval gondolom még nem is kell túl erősnek lennie. a lényeg, hogy nem jött meg és van második csíkocska. ;)

Hétvégén émelyegtem végig, ólmos fáradtság volt rajtam, fájt a cicim, a hasam... De tegnapra teljesen elmúlt! :) Szerintem ezerrel dolgoztak a hormonjaim, hogy tényleg ne jöjjön meg. Remélem, hogy így marad a közérzetem, mint most, azzal ellennék végig. :)

Áfonya

2015. nov. 17. 09:41
 134/238 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! :)
2015. nov. 17. 10:14
 135/238 vnebrigi ***** válasza:

Csajok SOS!!!! :) 6. ciklusnaptól ovu tesztezek, ma vagyok a 18. ciklusnapon. 3. napja ovu fájdalmaim vannak, vasárnap óta. Vasárnap nega volt, a tegnap estit nem tudom, mert elfogyott a tesztem, ma reggel jött meg az új csomag. Gyorsan megcsináltam egyet, úgy, hogy előtte fél órával már pisiltem. És így is pozi lett az ovu tesztem. Ilyenkor mi van??? Mikor van peteérésem? Mikor először lesz halványabb a teszt csík?

Este persze megismétlem a tesztem, csak iszonyat hasfájásom van és kíváncsi voltam, hogy az ovu miatt van-e.

Ééés múlt hónapban ajánlottátok nekem, hogy 1. ciklusnaptól szedjek e vitamint, szedem is, hát ilyen erős ovu fájdalmaim eddig még nem voltak. Ha nem sikerül ez a hónap, akkor a mensim tuti erős lesz az e vitamintól. :/

Gratula a pozisoknak!!! Olvaslak ám titeket, csak most csendes üzemmódban vagyok, mert lánykám beteg és most jobban igényel. ;)

2015. nov. 17. 11:22
 136/238 vnebrigi ***** válasza:

A tesztem:

[link]

ciklus diagram:

[link]

2015. nov. 17. 12:16
 137/238 anonim ***** válasza:

Ezek tök negatívak, igaz???

[link]

[link]

2015. nov. 17. 18:30
 138/238 vnebrigi ***** válasza:
Szerintem negatív :(
2015. nov. 17. 18:41
 139/238 anonim ***** válasza:
Szerintem is...de ma még csak a 9. dpo-n vagyok, ráadásul esti vizeletből van...csak úgy nem bírok már várni... :( nagyon nagyon erősen koncentrálva mintha lenne ott valami, de lehet az csak a helye lenne a 2. csíknak...reggel, első pisiből azért ellövök még egy tesztet majd! :) aztán legközelebb majd csak a hétvégén...vasárnap kéne nem megjönnie....
2015. nov. 17. 18:45
 140/238 A kérdező kommentje:

Brigi, azt hiszem, h amikor egyforman eros a ket csik, akkor van ovu. Ha mar halvanyodik, akkor lecsusztatok rola.

Ha neked bejon az e-vitamin, en is kezdek szedni a kov.honaptol, van itthon.

2015. nov. 17. 21:02
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!