Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Amit reggel csináltam az nagyon leheletnyi volt, de rózsaszín és vastag. Akárhogy néztem, nem akart eltűnni a csík és kb fél perc alatt kijött. Most csináltam egy ovu és egy hcg tesztet is. A hcg teszten már sokkal erősebb a csík, mint reggel, a reggelit le se tudtam fényképezni. Ezen sem látszódik még annyira, de már fényképezhető, ami jó jel :) Élőben persze sokkal erősebb a második csík :) El se hiszem!!! :)
Köszi Timi-Gigi :)
Ugye ti is látjátok??!!! Sajnos nem tudok jobb képet csinálni, 5 megapixeles a fényképezőm és a Jézuska még messze van ;)
itt egy másik, hátha jobban látható
Mostmár adok nevet is magamnak,Ildikó vagyok,és vagyok,aki vasárnapra nem várja. :-)
Tegnap írtam,hogy csak vaterás tesztem van itthon,csináltam is egyet reggel,ami negatív lett.Fogalmam sincs mit vártam,de valami megérzés féle nem hagyott nyugodni,és most csináltam egy másikat,amin extra halványan,de ott a 2. csík!! Fotózni sajnos nem lehet :(
Nem akarok elkiabálni semmit,ezért csak nektek mondom el!!! ☺
Ebben a hónapban voltam endokrinológusnál,de nem tudtam elmenni a 21-23. napi vérvételre,mert elkaptam ezt a hányós,hasmenős vírust...lehet nem is kell??? Ráadásul december 30-án állok újra munkába,már a szabadságomat töltöm!:D
Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!