Monyk kérdése:
Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 14:54
2/289 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek! Mióta próbálkoztok?
2014. okt. 29. 15:44
3/289 anonim válasza:
én megint reménykedem. most vagyok 9. dpo napon, csináltam tesztet, de negativ. 8 hónapja próbálkozunk. :(
4/289 anonim válasza:
tudom hogy ez még nagyon korai volt, csak kiváncsiságból teszteltem, nem vártam túl sokat tőle. majd csinálok nem várt napja körül is, de az még odébb van.
5/289 anonim válasza:
Szia, Én is tegnap és ma is reggel Pozitívat teszteltem!! :)
6/289 anonim válasza:
Az lenne a legszebb szülinapi ajándékom, ha pozi lenne nov. elején. *-*
7/289 anonim válasza:
Első vagyok.
Hát nekünk meglepi baba. Igazából későbbre terveztük mert van egy 9 hónapos kislányunk. De különösen nem tettünk ellene.
Bocsánat nem tudtam h ide kifejezetten "próbálkozósok" írnak.
De szurkolok mindenkinek.
8/289 anonim válasza:
Sziasztok! En hetvegere nem varom, ma vagyok a 10. Dpo-n, kicsit olyan megjovos erzesem van, gorcsolgetek, olyan "neheznek" erzem a hasam, remelem nem jon meg! Ez a 6. probalkozos honapunk, mar nagyn nagyon szeretnem! :( drukkolok mindenkinek! P.
9/289 anonim válasza:
Gratula a pozi teszteseknek! :)
10/289 A kérdező kommentje:
Na gratulálok a pozi teszteseknek és szurkolok a többieknek! Nekem még elvileg ma-holnap lesz ovum, remélem sikerül elcsípnünk. Ez a 13. próbálkozós ciklusunk.
2014. okt. 29. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!