Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Ja, elfelejtettem "alairni" :D
P. voltam :D
Anna, a dokid mit mond erre a sok halvány pozi tesztre, ami után mindig megjön? Nekem ötletem sincs, hogy mi ez, illetve valószínűleg a beágyazódással nem oké valami, de azt nem tudom, hogy mitől lehet. Az orvosnak nincs ötlete?
Léna
Léna ma megyünk új dokihoz, a többiek csak a vállukat vonogatják. Remélem ő majd segít.
Anna
A vállukat vonogatják???? Ez hihetetlen azért... megvan az esélye, hogy ez mind korai vetélés, nem vállat vonogatni kéne, hanem kivizsgálni, hogy miért nem marad meg soha :/ Nagyon durva, hogy milyen orvosok vannak. Remélem, hogy ez az orvos beválik már nektek, ez még rosszabb lehet, mintha egyáltalán nem jönne össze :/
Léna
Nem régen kijött belőlem... Eltettem és délután viszem a dokihoz nézze meg, szerintem tudom mit láttam.... :(
Én az ellenanyagra is gondoltam már, hogy emiatt kilöki a szervezetem. A rh negatív a vércsoportom.
Anna
Nem tudom, normál vetélésnél adnak is injekciót a negatív vércsoportos nőknek, de nálad gondolom ezt csak kémiai terhességnek vették. Ez is lehet. Mindenesetre azt jól tetted, hogy elraktad, hátha végre csinálnak így valamit. Nagyon sajnálom :(
Léna
Sziasztok!
Újra megérkeztem,Nicol vagyok.
Röviden a történem: 43 sikertelen hónap,1 (8 hetes) missed ab. és semmi bajunk nincs.
Bocsi Lányok,hogy ennyire eltűntem nagyon magam alatt voltam.Immár 9 napja megvan.Ebből 1 erős,1 közepes és 1 gyenge nap a többi hol piros,hol barna pecsételés....ha nem múlik hétfőig akkor orvoshoz megyek.Ebben a hónapban is mérem a hőmet viszont ami fura,hogy ma vagyok a ck 9 napon és felment a hőm 37 fokra...a hőm nem ment le előtte..Szerintetek?Remélem nem volt ovum mert hétfőn voltunk együtt csak.
Mensimet talán 25-re nem várom.
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!