Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Szerintem ma is meg holnap is, az a tuti :)
Egyébként üdv újra mindenkinek, Léna vagyok. Szép hosszú kálváriám van, nem untatnék vele senkit, úgyhogy csak röviden: egy missed ab, majd peteérés hiánya miatt 3 hónap closti, amitől "csodás", hatalmas cisztáim nőttek, és kórházba kerültem. De most már végre minden jó, szépek a petefészkeim, nincs ciszta, ellenben van peteérésem, a dokim szerint semmi akadálya a babának, úgyhogy teli vagyok reménnyel. Napi egy barátcserje kapszulával segítem a szervezetemet tegnap óta.
November 10 körül nem várom, de nem tudom pontosan, hogy a 17. vagy a 19. napon volt ovum, csak belőttem a mensit a kettő közé :D hajrá mindenkinek, pozisoknak gratula :)
Léna
Sziasztok Lányok!
Egy hét késéssel, néhány halvány csíkos teszt után ma reggelre megjött. Ebben az évben most voltam a legközelebb a kismamasághoz...
Van esetleg tippetek milyen vizsgálatokra menjek? Az alap hormoneredményem jó volt.
A pozitív teszteseknek gratula, a többieknek is olyat kívánok!
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!