November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?
Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(2014. okt. 25. 19:24
1/61 anonim válasza:
En is addigra. Korai lenne érezni barmit is. Nekem eloszor első terhessegemkor vérzett az inyem, imádtam mosópor illatát. Undorodtam minden mástól. De ekkor már tuti voltam 5 hetes.
2/61 A kérdező kommentje:
Szörnyű ez a várakozás. Én megéreztem az elsőt pár napra, tudtam h terhes vagyok, most semmit nem érzek.
2014. okt. 25. 19:49
3/61 anonim válasza:
Október 30-ra nem várom. Az előző terhességemnél nem vettem észre, bár nem is tervezett baba volt. Most viszont nagyon várjuk és sajnos már 2x csaptak be az érzékeim. Produkáltam minden tünetet mégsem voltam terhes.Napok óta ég a gyomrom főleg esténként. Ilyen még sosem volt, talán jel.
4/61 anonim válasza:
Én is tudtam hogy terhes vagyok de még nem éreztem. Első vagyok.
5/61 anonim válasza:
Nov.3-ra nem várom. Az első babát nem éreztem meg, csak reménykedtem. Most együttlét után 5. napon úgy éreztem, sikerült és azóta sem tudom kiverni a fejemből. Szerintem sikerült. Első próbálkozós hónapunk (az első babánk is elsőre fogant), szóval optimista is vagyok, remélem, a szívem nem csap be. Drukk mindenkinek! :)
6/61 anonim válasza:
Én 6.ára nem várom, első próbálkozós hónap. Megérzésem sajnos nincs, de én se tudom kiverni a fejemből. Viszont felfáztam, szednem kell antibiotikumot... nagyon kiváncsi leszek.
7/61 anonim válasza:
En 4-re várnám ha nem akarnánk babát :)derék és mell fájdalom ezenkivül semmi fura...bizom benne hogy nem a mensi jelei :) ti mikor teszteltek?Ki meddig birja a bizonytalanságot?
8/61 anonim válasza:
Nekem ha nem jön meg 6.án akkor is várok, legalább 9.éig, akkor már tuti lesz az eredmény.
9/61 anonim válasza:
Á, én tuti nem várom meg a mensi napját sem, borzalmasan türelmetlen típus vagyok. Első babánál is 5 nappal mensi előtt kezdtem tesztelni 10-essel, 3 nappal mensi előtt már ott volt a halvány 2. csík :) tuti jövő héten már fogok tesztelni valamikor, pedig csak 3-ra nem várom. Nem bánom, fastest-ről rendelt, relative olcsó tesztek, és nem veszem vérmesen komolyan. De várni nemigen vagyok képes :)))
10/61 anonim válasza:
Én nov.3-án tesztelek ha nem jön meg persze. Aznap van a szülinapom és csak remélem h a legszebb ajándékot fogom kapni. 2piros csík 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!