Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 5-re nem várom, és...

November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?

Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(
2014. okt. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 csillatot válasza:

Kedves 16-os! Gratulálok! Üdv a klubban :)

Többiek?

2014. nov. 2. 14:03
 42/61 anonim ***** válasza:
Én is teszteltem tegnap délután,de csak órákkal később vettem észre a második csíkot,ami tul erős ahhoz hogy szellem illetve száradási csík legyen....egyenlőre negativnak veszem,mivel jóval időn tul lett pozi.Várok szerdáig ha addig nem jön meg ujra tesztelek.Elvileg holnap,holnapután nem kellene megjönnie.
2014. nov. 2. 17:10
 43/61 anonim ***** válasza:
Huuun ugy latom szép sorozat van. 😊 Gratula! Időn tul is lehet pozitiv. Tesztelj holnap. Mivel teszteltetek? Én még nem teszteltem szerdára nem várom.
2014. nov. 2. 18:48
 44/61 anonim ***** válasza:
[link] ez az időn tuli tesztem....lehet ez mégiscsak száradási csík?
2014. nov. 2. 20:17
 45/61 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem szaradasi csík! Ma teszteltél?
2014. nov. 3. 11:17
 46/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Olvasgatlak Titeket néhány napja. Én 6-ra nem várom. Ma nem bírtam ki és teszteltem, de azt hiszem kár volt. Először egy 12,5-es tesztet csináltam, azt szét is szedtem, aztán egy 25-öst. Szerintem csak szeretnék látni valamit. Szerintetek????

[link]

[link]

[link]

Valószínűleg 11. dpo-n korai is még. Tök hülye vagyok!!!!! :( 26 naposak a ciklusaim.

Nyár elején volt egy spontán vetélésem, akkor 8 hetes voltam. Van már két gyermekem, de nagyon vágyunk kistesóra.

2014. nov. 3. 12:01
 47/61 anonim ***** válasza:
Ma csináltam pont ilyen tesztet és pontosan igy néz ki az enyém is.Szerintem a tiéd pozi lesz pár nap múlva mert a legalsó képen is látom a második csíkot.Nekem viszont inkább száradási csík lehet mivel kellett volna erősödnie.
2014. nov. 3. 12:21
 48/61 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Van már két gyermekem és háromszor voltam várandós. Mindig éreztem a teszt előtt, hogy sikerült. Több tünetem is van, mindig ezeket éreztem (mellfeszülés, hányinger, erős hasszurka hétvégén), de a vetélés óta már annyira elbizonytalanodtam. Borzasztó érzés volt..... :( Szeretném mihamarabb tudni, ha sikerült, hogy az orvosom figyelhessen ránk.

2014. nov. 3. 12:46
 49/61 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki és délután csinàltam még egy tesztet, egy Clearblue-t. Ilyen lett. :-)

[link]

Pimpike voltam

2014. nov. 3. 17:35
 50/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!De szeretnék én is ilyen szèp pozit :)
2014. nov. 3. 18:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!