3. héten lehetnek már terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Jövő héten jönne meg,ma délelőtt kimondhatatlanul szédültem és hányingerem volt,a hányinger sajnos azóta is tart.Lehet ez a terhesség korai jele vagy valószínűbb,hogy vírust kaptam el? Terhességi tesztem negatív,de azt olvastam csak a nemvárt után mutatja ki igazán.2014. szept. 27. 18:55
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg vírus lehet, a terhesség tünetei csak később jelentkeznek.
2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy inkább az,ennyire korán ezek a tünetek csak nem jelentkeznek
2014. szept. 27. 19:10
3/12 anonim válasza:
Nem valószínű. A tünetek is kb. akkor jönnek, amikor kimarad a menzesz.
Jobbulást!
4/12 anonim válasza:
Hát én mensi előtt 1-1,5 héttel már tüneteket produkáltam, és úgy voltam vele, hogy ha ezt mind beképzelem, akkor tuti nem vagyok komplett!
De aztán egy jó nagy pozitívot teszteltem a nem várt napján.
Úgyhogy írhatnak bármit a nagykönyvek, én éreztem tüneteket: kirügyeztem (teli lettem pattanással), szagokat éreztem, nem volt étvágyam, szédültem, és szúrt a hasam. Ja, és a legjobb, mensi előtt 3 nappal szétrepedt egy kicsit a mellbimbóm...na ez volt a tuti jel!
Szóval természetesen nem biztos, hogy terhes vagy, csak mondani akartam, hogy lehetnek tünetek mensi előtt is.
5/12 anonim válasza:
Lehetnek bizony! De ha a teszt negativ akkor nem valszinu h terhes vagy.
6/12 anonim válasza:
Utolsó: egy héttel menzi előtt még nagyon ritka a pozitív teszt. Úgyhogy kérdező, ha most negatív is a teszt, egy hét múlva azért még lehet pozitív.
7/12 A kérdező kommentje:
Furcsa volt szàmomra a tegnapi rosszullét.délelött szédülés hànyinger és a hânyinger utàna egész nap tartott.csak este tudtam pàr szem kekszet enni.nem hànytam,nem volt hasmenésem.1 hét múlva ujra tesztelek.ma tudtam reggelizni, kàvèzni.mondjuk tegnap ittam 3 normafloret lehet az tett rendbe.ha màr most terhessègi tünet lenne akkor innentöl mindig ilyen rosszulléteim lesznek? Vagyis a 12.hétig? Ez így elèg sok idő vagy nem?
2014. szept. 28. 08:57
8/12 A kérdező kommentje:
És ma 6. Napja fáj a fejem folyamatosan...
2014. szept. 28. 11:59
9/12 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni, hogy meddig leszenk rosszulléteid ha terhes is vagy. van, aki csak az elején van rosszul pár napig, aztán semmi. Van, aki 10-12. hltig, mint a nagykönyvebn. van, aki meg VÉGIG. Komolyan. Végig olyan rosszullétei is lehetnek, mint másnak csak az első hetekben. van, akinek meg egyszer van rosszullétes időszaka, aztán elmúlik, aztán megint visszajön... Ezt nem lehet előre tudni, hogy nálad hogy alakul. és te sem tudhatod, hogy ha ma tosszul vagy, akkor holnapra jobb vagy rosszabb lesz-e. Nem gépek vagyunk.
10/12 anonim válasza:
Nekem okt. elején kéne megjönnie, de már most egy héttel előtte olyan fura, "mindjárt" megjön érzésem van! Neketek volt / van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!