Ezek terhességi tünetek?
Foggátlót szedek, én már nagyon szeretnék babát, férjem még vaccilál, de ha baba lenne most a dologban, 1 percig sem gondolkodnánk.
Ami van:
- mindjárt megjön érzés (ez a legrosszabb, mert nem tudom, hogy most tényelg megjön-e, minden 10 perceb ellenőrzöm...)
- szurkál a köldököm alatt picivel, oldalt
- egyfolytában pisilni járok
- eddig simán kibírtam egész nap kaja nélkül, vagy minimális kajával, de 2-3 napja éhségroham tör rám, muszáj ennem
Aug. 10-én jött meg, 14-én múlt el, 28 naposak a ciklusaim...
szerintetek?
rendesen szedem ugyan, de most nagyon reménykedem...
ja, és egyfolytában szédülök ...
Mindig vasárnap szokott megjönni amúgy
ezek terhességi tünetek, igen.
majd kiderül pár nap múlva, de szerintem nem vagy terhes.
az éhségroham pedig később jellemző.
Nézzük csak. Vasárnap, azaz ma kellene, hogy megjöjjön...mindjárt megjön érzésed van...lehet, hogy ma megjön a vérzésed.:)
Szurkálást érzel alhasi tájékon...szintén lehet, hogy attól, mert megjön a vérzésed.
Egyfolytában pisilni jársz...sokat ittál, húgyúti problémád van, amit akár alhasi szurkálás is egyébként kísérhet.
Éhségérzeted van...az is lehet, hogy valamilyen vitaminhiányod van és azért ennél folyton, mert a szervezet jelez, hogy valamilyen hiánya van.
Szédülsz...vérnyomásprobléma, cukorprobléma, betegség, mind-mind okozhat szédülést.
Szóval leírtál egy csomó tünetet, ami ezer más dologra is jellemző, nem csak a terhességre.
Mert aki rendesen szedi a fog. gátlót és nem gyengíti semmi a hatását, az elég ritkán lesz mellette terhes.
Szóval várd ki szépen, hogy megjön-e a megvonásos vérzésed, ha késik is 1-2 napot, akkor se kezdj el azért reménykedni, velem is előfordult fog. gátló szedése mellett, hogy nem pontosan jött a vérzés, hanem 2-3 nappal később. De ha még ekkor sem jön meg, akkor csinálj tesztet. És akkor kiderül.
Szerintem egyébként nem vagy terhes.
sajnos szerintem sem, pedig nagyon jó lenne :(
sosem szurkált még, nem hiszem, hogy azért, mert megjön, más lehet a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!