Anycika30 kérdése:
Holnap nem kéne hogy megjöjjön! Nektek mik voltak ilyenkor a tünetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan sokszor néztem már a véleményeket hogy gondoltam én is irok.nekem holnap nem kéne hogy megjöjjön.van már egy 8 éves kisfiam,de nálla nem volt ilyesmi mint most mert eleve 6 hetesen mondta egy imerösöm hogy nem vagyok én terhes? És akkor igen ugy volt.most minden apro jelet figyelek már napok hetek ota érzem a hasfeszülést,puffadást,néha émelygek,de nem erös,tejszerű folyásom egyre több van,a höm ma is 36,9 volt egyre jobban feszül a mellem és a hasam alja is.a teszt 17- én negativ lett,de lehet még korai volt.elöre is köszönöm együtt érző válaszotokat.szerintetek lehet baba?2014. máj. 21. 10:00
1/38 anonim válasza:
Elég valószínű :) nekem mindjárt megjön érzésem volt, görcsölgettem, de csak nem jött meg :)
3/38 anonim válasza:
Nekem semmi különös egyikkel sem.Mindjart megjon erzes a 6.hetig,eros vizes-fehéres folyas.
Szerintem ha reggel tesztelsz mar mutatni fogja!
Drukk neked!
4/38 lukikata válasza:
Nekem ápr. 25. reggelre jött meg, úgyhogy nem tudom vagy holnapra vagy péntekre nem várom!! :D
5/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és a drukkot is! Aranyosak vagytok! Vettem egy tesztet gondoltam holnap reggel megcsinálom. Mi a véleményetek?
2014. máj. 21. 11:18
6/38 Nitókrisz válasza:
Nekem a kisfiammal csak a faradtsag volt es a hasfajas az elejen :) de nem mertem tesztelni, mert elotte mar csalodtam. Utana mikor kesett mar jott a kaveundor is melle es nem kivantam semmit enni.
Ird meg a teszt eredmenyet!
7/38 lukikata válasza:
Szerintem csináld! ;) És én mikor csináljam? :D
8/38 anonim válasza:
Semmi tünetem nem volt, csak kimaradt a menzim. AZ első tünet a kimartadás után egy hétel jelentkezett, ez a mellfeszülés és az émelygés volt. Előtte semmi.
9/38 anonim válasza:
3-as vagyok.nekem nem várt elotti nap délutáni vizeletbol mar pozitiv lett a tesztem.
Ha nagyon kivancsi vagy akar ma is megcsinalhatod;-)
10/38 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt 3nappal már pozitív lett, igaz,hogy nagyon halvány de egyértelműen látszódott a második csík!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!