Anycika30 kérdése:
Holnap nem kéne hogy megjöjjön! Nektek mik voltak ilyenkor a tünetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan sokszor néztem már a véleményeket hogy gondoltam én is irok.nekem holnap nem kéne hogy megjöjjön.van már egy 8 éves kisfiam,de nálla nem volt ilyesmi mint most mert eleve 6 hetesen mondta egy imerösöm hogy nem vagyok én terhes? És akkor igen ugy volt.most minden apro jelet figyelek már napok hetek ota érzem a hasfeszülést,puffadást,néha émelygek,de nem erös,tejszerű folyásom egyre több van,a höm ma is 36,9 volt egyre jobban feszül a mellem és a hasam alja is.a teszt 17- én negativ lett,de lehet még korai volt.elöre is köszönöm együtt érző válaszotokat.szerintetek lehet baba?2014. máj. 21. 10:00
31/38 anonim válasza:
24-es vagyok nekem ma kellett volna jönnie de negatív a trszt:-(
32/38 A kérdező kommentje:
Nekem meg szellemcsikos :/amugy ne aggodj még lehet pozitiv. Én is addig bizakodok amig nem jön meg.
2014. máj. 23. 10:12
33/38 Nitókrisz válasza:
Nekem elvileg (ha most szamolhatok 28 nappal) holnap nem kellene megjonnie. Nalam is van surubb pisilesi inger ket napja, a mellem erzekeny, de nem feszul sajnos egy fikarcnyit sem :( feher folyas es furcsa hasfajas, neha gorcsoles. Mar en is minden hulyeseget osszeolvastam, csak a homet nem merem, mert mindig maskor kelek. Most megfogadtam, hogy ez az utolso honap, tobbet nem akarok mar ezen stresszelni :(
34/38 A kérdező kommentje:
Igen teljesen megértelek ez után én sem fogok már ennyit törödni ezzel.állandoan méricskélni meg vizsgálgatni a méhszájat hogy most fent van vagy sem? De közben a teszt szellemcsikos tehát mégjobban kikészit.mi mondjuk most keztük el a baba programot áprilisban,de már is sok ez nekem.ha jönnie kell jönni fog.még reménykedem de már a 15. Dpon vagyok már suerintem kimutatná ha lenne baba
2014. máj. 23. 14:55
35/38 Nitókrisz válasza:
Hat, en most csinaltam egy tesztet es negativ lett :( Ennyit errol a honaprol.
36/38 anonim válasza:
Amíg nem jön meg,addig ne adjátok fel.Én sem szoktam :)
38/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos egy kissé el voltam veszve.a helyzet az hogy akkor amikor a kérdést irtam megjött.utána csak juliustol tudtunk probálkozni.akkor sem sikerült.most augusztusban 18-án nem kéne hogy megjöjjön.vannak furcsaságok de lehet csak beképzelem.veletek miujság?
2014. aug. 14. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!