Most csináltam egy LH tesztet és teljesen negatív...akkor nincs baba..?
2009. febr. 17. 17:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem várd meg a nemvárt napjátés tesztelj!
Sok sikert! És türelem, nálam is bevált!:)))
2009. febr. 17. 18:02
2/9 anonim válasza:
HA 24-én kéne megjöni/nem megjönnie/ akkor 9-10-dike körül volt pé-d!Azóta 1 hét telt el 24-éig meg még vissza van 1 hét!Nem teszteltél kicsit korán?
2009. febr. 17. 18:05
3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, várni fogok.. :)
Köszi!
2009. febr. 17. 18:20
4/9 anonim válasza:
Pont ma kérdeztem, ma vagyok a 23. napomon és 13.on volt peteérésem. Ma reggeli vizeletből LH-ztam egyet ami full pozitív lett a hőm 37, 2 a peteérés utána 6. napon visszaesett 2 tizedet. azóta megint 37,2... Senki nem biztatott. Azt mondják az LH 50-50... Szóval szerintem ne keseredj el!
2009. febr. 17. 18:42
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem vagyok elkeseredve, csak nagyon meglepődtem, hogy mennyire negatív volt...
Nekem jan.27-én volt meg utoljára és 5-8 között volt valahogy a peteérésem, akkor volt tojásfehérjés a folyásom. Ezért gondoltam, hogy már valamit mutatnia kellene, de akkor majd 5-6 nap múlva ;)
Drukkolok Neked nagyon! :)
2009. febr. 17. 20:49
6/9 anonim válasza:
Nekem is 23-24-én kellene nem megjönnie. 10-én teszteltem +ovu teszte. Most tegnap óta enya hasszúrkákásom van alul.De se a cicim nem fáj, semmi más "bajom" nincs.Nagyon jó lenne ha baba lenn!!Legyszívesebben már tesztelnék, de hát még nincs értelme.Nagyon érdekelne, hogy alakul a sorsod!!Megírod maj?Meg hogy van e valamilyen tüneted?
2009. febr. 18. 11:04
7/9 anonim válasza:
18:42 es vagyok! Ma pozitívat teszteltem! Hajrá nektek csajok!
2009. febr. 18. 11:52
8/9 A kérdező kommentje:
Gratula a pozitív teszthez! :D:D:D:D Ez gyors volt! :)
Nekem ma reggel nagyonnagyon halványan ott volt a második csík az LH teszten...de azért még nem örümködök teljes erőbedobással ;)
Tünet: derekam fáj, néha szúrkál a petefészek környéke és érzem a méhem. Meg émelygés, de az sajna a 2 hónappal ezelőtti vetélésem óta van, nem tudom, hogy átment-e koraterhességibe ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!