Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap nem kéne hogy megjöjjön...

Anycika30 kérdése:

Holnap nem kéne hogy megjöjjön! Nektek mik voltak ilyenkor a tünetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan sokszor néztem már a véleményeket hogy gondoltam én is irok.nekem holnap nem kéne hogy megjöjjön.van már egy 8 éves kisfiam,de nálla nem volt ilyesmi mint most mert eleve 6 hetesen mondta egy imerösöm hogy nem vagyok én terhes? És akkor igen ugy volt.most minden apro jelet figyelek már napok hetek ota érzem a hasfeszülést,puffadást,néha émelygek,de nem erös,tejszerű folyásom egyre több van,a höm ma is 36,9 volt egyre jobban feszül a mellem és a hasam alja is.a teszt 17- én negativ lett,de lehet még korai volt.elöre is köszönöm együtt érző válaszotokat.szerintetek lehet baba?

2014. máj. 21. 10:00
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A helyzet az hogy az xepil teszt rossz volt.se kontrol csik se semmi.a höm lement ma reggelre 36.6 ra.a mensiérzés van fáj a derekam is a folyás ugyan ugy tejszerű.remélem nem jön meg de nektek mi a véleményetek?:(
2014. máj. 22. 06:41
 22/38 lukikata válasza:
Sajnos nekem negatív lett a tesztem :(
2014. máj. 22. 10:12
 23/38 A kérdező kommentje:
Ne csüggedj lehet még korai volt.nem tudom hogy én most hol állok,de az tuti hogy a teszttel várok hétvégéig ha nem jön meg mert nagyon szomoru lettem ma reggel
2014. máj. 22. 11:46
 24/38 anonim ***** válasza:

én holnapra nem várom, nekem mensis görcsök vannak 9. dpo óta, a nyákom is megváltozott, fáradt vagyok (kisfiamnál ez volt), de ma reggel teszteltem negatív. én nem reménykedem, szerintem nekem meg fog jönni...:-(

nektek szurkolok!!

2014. máj. 22. 12:46
 25/38 A kérdező kommentje:
Hát halljátok én már lehet fanatikus lettem.már szinte tényleg mindennek utána olvastam még annak is hogy vizsgáljuk meg a méhszáj hol van.nekem el sem lehet nagyon érni.ez jo jel lehet.a hasam fájdogál,de mensi sehol.:)
2014. máj. 22. 13:06
 26/38 anonim ***** válasza:
csinálj másik tesztet! :-)
2014. máj. 22. 14:59
 27/38 A kérdező kommentje:
24/26 azért még ne add fel amig nem jönn meg van remény.majd ird meg mi lett
2014. máj. 22. 17:43
 28/38 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A mai eredmény szellemcsikos tehát negativ.még nem jött meg de a höm.36,6 ,36,7 mint tegnap,hüvelyben viszont leesett 36.8 ,36,9 re.hát nem tudom reménykedjek e még,de szerintem ez most nem jött össze.
2014. máj. 23. 07:21
 29/38 anonim ***** válasza:
persze reménykedj, elég magas a hőd!
2014. máj. 23. 08:11
 30/38 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy mindig a remény hal meg utoljára hát ez igy van de a teszt szellem csikos ez elszomorit.tennek fel képet de nem tudom hogy kell.:(
2014. máj. 23. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!