Anycika30 kérdése:
Holnap nem kéne hogy megjöjjön! Nektek mik voltak ilyenkor a tünetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan sokszor néztem már a véleményeket hogy gondoltam én is irok.nekem holnap nem kéne hogy megjöjjön.van már egy 8 éves kisfiam,de nálla nem volt ilyesmi mint most mert eleve 6 hetesen mondta egy imerösöm hogy nem vagyok én terhes? És akkor igen ugy volt.most minden apro jelet figyelek már napok hetek ota érzem a hasfeszülést,puffadást,néha émelygek,de nem erös,tejszerű folyásom egyre több van,a höm ma is 36,9 volt egyre jobban feszül a mellem és a hasam alja is.a teszt 17- én negativ lett,de lehet még korai volt.elöre is köszönöm együtt érző válaszotokat.szerintetek lehet baba?2014. máj. 21. 10:00
12/38 A kérdező kommentje:
És melyik tesztet használtátok? Nekem hugomnak csak kb.1 hét kimaradás utánlett halvány pozitiv akkor volt 5 hetes.
2014. máj. 21. 12:14
13/38 lukikata válasza:
Nekem 2db x-epil-es van. A rossmannban vettem őket. Nem egyformák.
14/38 anonim válasza:
minden babamnal az xepil tesztet hasznaltam.
15/38 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy nem mered megcsinálni én is igy vagyok ezzel.én predictor earlyt vettem az 12 es érzékenységü
2014. máj. 21. 13:22
16/38 anonim válasza:
Nekem a mellfeszülés szokott az első tünet lenni.Bár az nálam nem mérvadó,mert kb egy héttel a vérzés előtt mindig ez van,ha elmúlik,utána meg is jön.Így volt ebben a hónapban is,de már túl régóta tart.Már kezdett gyanús lenni.Aztán egy-két napja elkezdetem érezni a hasfeszülést.De ha fekszem,ez teljesen megszűnik.Illetve a hőm sem esett le,és rengeteget járok wc-re.Furcsa mód,kivételesen fogalmam sincs mikor kellene megjönnie,annyira zsúfolt volt a múlt hónapunk,hogy teljesen kiesett mikor is volt meg.annyi biztos,hogy húsvét előtt.Féltem tesztelni,mert már 2xvolt az elmúlt másfél évben pozi tesztem,de egyszer sem maradt meg.Ma délután a férjem,hozott tesztet.Lesz ami lesz alapon megcsináltam,és ott van a második csík rajta.De nagyon félek,hogy megint nem marad velem...
17/38 anonim válasza:
Előző vagyok,szerintem simán lehet még baba nálad is.Szurkolok. :)
18/38 A kérdező kommentje:
Nagyon sok rosszat olvastam arrol a tesztről ami nekem van.ma különösen fáj a hasam alja( feszül,nyom) kezdek megilyedni
2014. máj. 21. 17:18
19/38 lukikata válasza:
Nem tudom, hogy jó jel vagy jel-e egyáltalán, de ma egész nap pisiltem. Nagyon sokszor.....Ez elég furi nálam, aki naponta MAXIMUM 2szer megyek el wc-re munka közben....Szerintetek??
20/38 A kérdező kommentje:
Állitólag olyan érzés mint ha fel lennél fázva nekem is olyan. :))
2014. máj. 21. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!