Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki dpo 10? Esetleg tünetek...

Valaki dpo 10? Esetleg tünetek? Tudom korai, de nagyon izgulok.

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 13:46
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
12. dpo-n lett halvány pozi tesztem anno. Tünetem nem volt. Igen, korai, türelem! :)
2014. okt. 13. 13:50
 2/49 anonim ***** válasza:
hát én csak a 9.-en vagyok!de sokszor olyan mintha lüktetne a petefészkem közbe szurkál!olyan vagyok mint egy törpe vízmű, annyit járok pisilni meg közbe elkap a hányinger!az előző nem vártnál szinte csak barnáztam 4-5 napig!nem tudom mi lehet!de nem nagyon akarom bele élni magam!te érzel valamit?
2014. okt. 13. 13:51
 3/49 A kérdező kommentje:
Hasonló. Nekem az furcsa, hogy a hasam állandóan szurkál. Menzi előtt is szokott, de közvetlenül előtte, nem bő egy héttel korábban. A mellim érzékenyek, az is tart már pár napja. Nem tudom. Ma reggel a hőm 37 volt, de nem hónap elején kezdtem mérni, szóval lehet, hogy semmit sem jelent, ez az első próbálkozós hónapunk.:) Drukkolok Nektek is!
2014. okt. 13. 13:55
 4/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 9.dpon vagyok. 2 nappal ezelőtt (7-8.dpo-n) egész napos,mindjárt megjön érzés,petefészek szurkálás,tegnap pár másodpercre belenyilallt a hüvelyembe. ma meg egész nap émelygek. épp az előbb tettem fel egy kérdést az émelygésről :)

egyenlőre ennyi tünetem van!

drukkolok Nektek!

Andi

2014. okt. 13. 14:06
 5/49 A kérdező kommentje:
Émelygés az nem volt nálam, csak ez a szurkálás érdekes. A hőmérsékletet is igazából csak azóta nézem, szóval annak lehet, hogy semmi jelentősége. Andi, Nektek is hajrá! Ha gondoljátok itt tudunk beszélgetni, kivel mi a helyzet :)
2014. okt. 13. 14:12
 6/49 anonim ***** válasza:
2. vagyok!nekem kb 1 órája olyan érzésem volt mintha nagyon szúrna a bal petefészkem de most meg olyan mintha a jobb lüktetne! :/ én ezt nem értem!nekünk is az első próbálkozós hónapunk!drukkolok csajok! :)
2014. okt. 13. 14:15
 7/49 anonim ***** válasza:
Andi vagyok. mikor teszteltek? én csüt vagy péntek.. vagy szombat.meglátom,hogy bírom ki :)
2014. okt. 13. 14:20
 8/49 anonim ***** válasza:
hát én próbálom húzni ameddig csak tudom :) de szerintem ezt max szombatig bírom!de attól félek, hogy az meg korai lesz!nem tudom!max veszek minden napra egy tesztet! :D
2014. okt. 13. 14:23
 9/49 anonim ***** válasza:
Andi vagyok. nekem van itthon 5 db tesztem. anno várt mensi előtt 2 nappal kimutatta simán. ez meg szombat... ma még nem ment le egy falat sem a torkomon...és ez nagyon nem jellemző rám :)
2014. okt. 13. 14:28
 10/49 anonim ***** válasza:
a2. vagyok amúgy Eszti! :9 én sem bírtam enni a párom reggel mondta hogy reggelizzünk de 2-öt fordult a gyomrom csak attól hogy bele gondoltam hogy ennem kell! :)fúú de még most is kirázott tőle hideg! :P
2014. okt. 13. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!