Valaki dpo 10? Esetleg tünetek? Tudom korai, de nagyon izgulok.
Sziasztok!
Nem mertem reggel tesztelni....
A görbém így alakul:
Szerintetek?
Monyk sajnálom!
Niki
Sziasztok!
Viki én csak jót tudok mondani az ovutesztről.Kiderült a segítségével,hogy melyik nyákom a termékeny + én cickafark és palástfű teát is iszom így könnyebb a váltás.Neten lehet olcsót venni.Múltkor 10 db One Step 10-es tesztet+30 One Step ovutesztet vettem 4.700 ft-ért úgy,hogy az utánvétel került 1.500 ft-ba :).Az első hónapban igaz hamar kezdtem a tesztelést el is ment kb 7 teszt de a 2-dik hónapban már elég volt 3 :) is úgyhogy hónapokig is elég lehet egy ilyen csomag.A görbédet vezetheted ciklus.hu,tervezettbaba.hu (ezek magyar oldalak) vagy a fertilityfriend.com (angol) oldalakon,de én a fertitt ajánlanám az mindig pontos nekem és ha változik valamelyik érték akkor hozzáigazítja a peteérést :).
Egy kicsit magamról :).Én szombatra nem várom és szerintem addig nem is tesztelek.Fura nincs semmi mensis tüntem pedig ilyenkor már szokott lenni elég erősen (mellfeszülés,görcs,pattanás) úgyhogy reménykedek.
Niki
Szia Niki!
Köszönöm a részletes választ, fontos infók ezek. Ma vettem tesztcsomagot, van benne 10 ovu teszt és 5 terhességi teszt, utóbbiak változó érzékenységűek.
Kicsit ma elkeseredtem, reggel csak 36.9 volt a hőm, és a mellérzékenység is múlófélben van. Hát nem tudom.
Az ovu tesztekkel kapcsolatban egyébként bizakodó vagyok, csupa jót olvastam tényleg ezekről, remélem ha ez a hónap nem is volt sikeres, a következő a tesztekkel rásegítve az lesz. Meglátjuk, mondjuk még ebben a ciklusban is van némi remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!