Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja ovuláltam, amiket...

7 napja ovuláltam, amiket érzek, azok lehetnek esetleg terhesség korai tünetei?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a férjemmel. kb 7 napja volt ovulációm, mindent megtettünk annak érdekében, hogy legyen baby :)

kb 2-3 napja majdnem állandó jelleggel szurkáló fájdalmat érzek (mintha meg akarna jönni) és a hasam mintha fel lenne puffadva (olyan előredudorodó) e mégsem érzem a szokásos puffadt, feszítő érzést, egyszerűen csak úgy néz ki, mintha puffadt lenne, be is van keményedve. elég gyakran kell pisilnem is.azonban nincs hányingerem, vagy ilyesmim, szagok sem zavarnak, a cicimen nem érzem, hogy érzékeny lenne.

legkorábban szerintetek mikor tesztelhetek? vettem egy olyat, amire az van írva, hogy esedékes mensi előtt 4 nappal kimutatható vele. várjak 4-5 napot, és megnézzem?

2012. okt. 4. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ezeket biztos nem lehet a korai terhességre fogni, mert azok még nem lehetnek. A beágyazódás 7-12 nap, legkorábban akkor kimutatható teszttel egy terhesség, de akkor is csak nagyon halványan. Ne lődd el a teszted olyan hamar, tuti negatív lesz, még akkor is, ha sikerült amúgy a baba!

Várd meg a következő mensi időpontját és ha nem jön meg aznap, akkor tesztelj!

A tüneteid lehet azért vannak, mert annyira akarod és annyira figyeled a tested minden mozzanatát,hogy ezeket érzékeled.

2012. okt. 5. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!