Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai a terhesség, azért nem...

Korai a terhesség, azért nem látni?

Figyelt kérdés

Csütörtökre nem vártam,de péntektől van enyhe barnás váladékom!Görcsöltem is,így tutira vettem,hogy megjön!Mivel nem erősödött,így ma reggel teszteltem!Íme a teszt :

[link]

Elmentem a kórházba a rendelésre,gondoltam majd kapok utrot,de nem adtak!Csinált uh-ot,és azt mondta terhességnek nyoma sincs,nem látni semmit! :( Pénteken kell vissza mennem!

Ittam/iszom a palástfüvet is,de ugye az nem csinálhat pozi tesztet? Nagyon el keseredtem!Bárcsak lenne ott valami...a teszt hazudhat?

2012. jún. 18. 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

Csinálj még egy tesztet.Nem,nem hiszem,hogy hazudik a teszt,ami pozitív az pozitív.És igen,azért nem látta a doki,mert ez még nagyon fiatal terhesség.Kb 3 hetes.Az lenne a csoda,ha látna valamit!Pénteken sem biztos,hogy sokkal többet fog látni.Ilyenkor 2-3 hét múlva hívják vissza az embert.Olyan 6 hetesen.Csinálj,biztonság kedvéért még egy tesztet,de te bizony kismama vagy.

Gratulálok!36 hetes kismama

2012. jún. 18. 10:45
 2/18 A kérdező kommentje:

Ez van a leletemen:

uterus 63x45mm

endometrium : 10mm vastag

jobb ováriumban 3 corpus luthaem

douglasban norm folyadék

Május 31.én volt az utolsó inszeminációnk!25-26 naposak a ciklusaim!

2012. jún. 18. 10:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszoló!Jó volt a véleményedet olvasni!!! Akkor nem tudom minek hívott vissza már pénteken... A doki nem nagyon nyugtatott meg,dehát ilyenek az orvosok.... remélem növekszik addig a kicsike ha ott van... Ez x-epil teszt volt,de majd veszek egy másikat is,reggel csinálok újra!
2012. jún. 18. 10:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
De,hát ez szuper!10mm-es a méhnyálkahártyád,tehát meg van vastagodva,ami pozitív teszttel együtt azt jelenti,terhes vagy!Ez szokott a korai terhesség jele lenni.Gratulálok!
2012. jún. 18. 10:52
 5/18 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen!Aranyosak vagytok!Azért aggódom picit,de remélem minden a legnagyobb rendben lesz!Csak annyira rossz volt azt hallani a dokitól,hogy terhességnek nyoma sincs..... s ugye ahogy rákérdeztem,akkor mondta,hogy ebből bármi lehet... magától semmi megnyugtatót nem mondott volna!
2012. jún. 18. 10:59
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Ilyenek manapság az orvosok!De ne izgulj,a méhnyálkahártyád megvastagodott,teszt pozitív,késik=terhes vagy.Annyit mondok pénteken se leszel sokkal okosabb,mert csak kb. 6 hetesen fogsz látni valamit,ezért szokás,ilyenkor csak 2-3 hét múlva visszahívni az embert.Az orvossal pedig tényleg ne foglalkozz.Az első válaszoló voltam mindhárom válasznál:D
2012. jún. 18. 11:04
 7/18 A kérdező kommentje:
most olvastam,hogy ilyenkor már látszódhat a szikhólyag... vagy ez hülyeség?
2012. jún. 18. 11:08
 8/18 anonim ***** válasza:
5-4 hetesen látni fogja 7-8 hetsen meg a szivdobbanást Pozitiv a teszt gratula én 6 löttem hat különbözö mind pozitiv nyugi türemelm baba !!
2012. jún. 18. 11:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem látszik, csak a megvastagodott méhnyálkahártya.. De egyébként az a teszt olyannyira +, hogy pozitívabb már nem is lehetne!!:) Gratulálok!
2012. jún. 18. 11:13
 10/18 A kérdező kommentje:

de jó :))))))) ez most kellett! Reggel olyan boldog voltam,de mivel a doki így leszólt,így magam alatt lettem semmi perc alatt.... de Ti most feldobtatok :))

Köszi mindenkinek!Majd írok még mi történik...

2012. jún. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!