Korai a terhesség, azért nem látni?
Csütörtökre nem vártam,de péntektől van enyhe barnás váladékom!Görcsöltem is,így tutira vettem,hogy megjön!Mivel nem erősödött,így ma reggel teszteltem!Íme a teszt :
Elmentem a kórházba a rendelésre,gondoltam majd kapok utrot,de nem adtak!Csinált uh-ot,és azt mondta terhességnek nyoma sincs,nem látni semmit! :( Pénteken kell vissza mennem!
Ittam/iszom a palástfüvet is,de ugye az nem csinálhat pozi tesztet? Nagyon el keseredtem!Bárcsak lenne ott valami...a teszt hazudhat?
Csinálj még egy tesztet.Nem,nem hiszem,hogy hazudik a teszt,ami pozitív az pozitív.És igen,azért nem látta a doki,mert ez még nagyon fiatal terhesség.Kb 3 hetes.Az lenne a csoda,ha látna valamit!Pénteken sem biztos,hogy sokkal többet fog látni.Ilyenkor 2-3 hét múlva hívják vissza az embert.Olyan 6 hetesen.Csinálj,biztonság kedvéért még egy tesztet,de te bizony kismama vagy.
Gratulálok!36 hetes kismama
Ez van a leletemen:
uterus 63x45mm
endometrium : 10mm vastag
jobb ováriumban 3 corpus luthaem
douglasban norm folyadék
Május 31.én volt az utolsó inszeminációnk!25-26 naposak a ciklusaim!
de jó :))))))) ez most kellett! Reggel olyan boldog voltam,de mivel a doki így leszólt,így magam alatt lettem semmi perc alatt.... de Ti most feldobtatok :))
Köszi mindenkinek!Majd írok még mi történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!