Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai a terhesség, azért nem...

Korai a terhesség, azért nem látni?

Figyelt kérdés

Csütörtökre nem vártam,de péntektől van enyhe barnás váladékom!Görcsöltem is,így tutira vettem,hogy megjön!Mivel nem erősödött,így ma reggel teszteltem!Íme a teszt :

[link]

Elmentem a kórházba a rendelésre,gondoltam majd kapok utrot,de nem adtak!Csinált uh-ot,és azt mondta terhességnek nyoma sincs,nem látni semmit! :( Pénteken kell vissza mennem!

Ittam/iszom a palástfüvet is,de ugye az nem csinálhat pozi tesztet? Nagyon el keseredtem!Bárcsak lenne ott valami...a teszt hazudhat?

2012. jún. 18. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
remélem veled nem az lesz mint velem,nekem 3 pozítív tesztem van,és volt megvastagodott nyálkahártya meg felritkulás mégse láttak semmit.
2012. jún. 18. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez már tuti baba!! Én is így jártam, de még aznap egy ismerősöm beajánlott egy másik dokihoz uh-ra, mert nem bírtam várni. Ott meg látszott már egy pötty, 4 hetes terhes voltam. 2 hétre rá már láttam a dobogó kis szívét!!

Most meg a másik szobában szuszog, ma fél éves:)

2012. jún. 18. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy nagyon szurkolok neked!!
2012. jún. 18. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es válaszoló.

Kora terhességnél még nem is láthatnak mást, mint felritkulást, abból lesz a babuka.

Sajnos elkövetjük azt a hibát (én is), hogy nagyon korán megyünk orvoshoz, és Ők nem is mondhatnak mást, mint hogy kétesélyes.

Tehát ott van a babuka neked is, és a kedves kérdezőnek is, ne féljetek!

28 hetes lassan három gyerekes anyuka :)

2012. jún. 18. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
nálam nem,hisz néztek 2szer is uhon semmit nem láttak,és a számításaaim szerint 8 hetesen mentem.11es voltam.én feladtam.
2012. jún. 18. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:

És azóta meg is jött a menzid?

28hkm

2012. jún. 18. 13:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves 11es!Volt pozitív teszted 8 hétig nem jött meg és nem láttak babát?????Hogy mik vannak :( Ez szomorú!

Hát nem tudom,majd megírom pénteken is,hogy mi volt!Bizok a picurkában,csak növekszik addig,hogy legalább egy kis pöttyöt mi is lássunk.....

2012. jún. 18. 13:21
 18/18 anonim ***** válasza:
54 napra igen,aztán miután elmúlt 3 nap szünet és újabb egy hét.dokinál még nem voltam,várom mikor jön meg újból.teszt múlthéten negatív lett.
2012. jún. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!