Korai a terhesség, azért nem látni?
Csütörtökre nem vártam,de péntektől van enyhe barnás váladékom!Görcsöltem is,így tutira vettem,hogy megjön!Mivel nem erősödött,így ma reggel teszteltem!Íme a teszt :
Elmentem a kórházba a rendelésre,gondoltam majd kapok utrot,de nem adtak!Csinált uh-ot,és azt mondta terhességnek nyoma sincs,nem látni semmit! :( Pénteken kell vissza mennem!
Ittam/iszom a palástfüvet is,de ugye az nem csinálhat pozi tesztet? Nagyon el keseredtem!Bárcsak lenne ott valami...a teszt hazudhat?
Ez már tuti baba!! Én is így jártam, de még aznap egy ismerősöm beajánlott egy másik dokihoz uh-ra, mert nem bírtam várni. Ott meg látszott már egy pötty, 4 hetes terhes voltam. 2 hétre rá már láttam a dobogó kis szívét!!
Most meg a másik szobában szuszog, ma fél éves:)
Kedves 11-es válaszoló.
Kora terhességnél még nem is láthatnak mást, mint felritkulást, abból lesz a babuka.
Sajnos elkövetjük azt a hibát (én is), hogy nagyon korán megyünk orvoshoz, és Ők nem is mondhatnak mást, mint hogy kétesélyes.
Tehát ott van a babuka neked is, és a kedves kérdezőnek is, ne féljetek!
28 hetes lassan három gyerekes anyuka :)
És azóta meg is jött a menzid?
28hkm
Kedves 11es!Volt pozitív teszted 8 hétig nem jött meg és nem láttak babát?????Hogy mik vannak :( Ez szomorú!
Hát nem tudom,majd megírom pénteken is,hogy mi volt!Bizok a picurkában,csak növekszik addig,hogy legalább egy kis pöttyöt mi is lássunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!