Valakinek volt már hasonló vajon mi lehet ez? Ez lehet korai terhesség?
Figyelt kérdés
Most voltam 4D-ultrahangon és azt mondták a bal és jobb petefészkem megnagyobodott. Ez van leírva a papírra:
8cm-es uterus rfv., üregében 11mm-es endometrium.
Grav. nem látható.
J.ovarium 51x31mm. b.ovarium 65x39 mm-re megnagyobbodott,
hipervascularizát,kevert echószerkezetü.
A Douglasban kevés szabad folyadék látható.
A kismedencét gázos belek fedik.
Gyulladásos adnex folyamat valószinü.
2012. aug. 11. 13:31
1/8 anonim válasza:
grav. nem látható = a doki nem észlelt terhességet, tehát nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen ő is ezt mondta de mondtam neki hogy mikor megvolt azaz másfél hete akkor voltam együtt a párommal és nem védekeztünk és azért gondoltam azt hogy akkor terhes is lehetek csak még nem mutatja ki. nem? Mert az doki csak 4-5 hetes terhességet tud kimutatni annál kevesebb idejűt nem.
2012. aug. 11. 13:36
3/8 anonim válasza:
Miért voltál 4d-n? Van valami panaszod? Vagy a terhességmegállapítás miatt? Igen, ilyen korán még nem látható, de szerintem nem is vagy az. Nem hangzik túl jó ez a lelet, gyulladásos andex folyamat, erre mit mondtak ott neked?
4/8 A kérdező kommentje:
azért voltam 4D mert megjött 6 napig véreztem rendesen utána barnás-véres-sárgás folyásom volt 4 napig és azóta sárgás folyásom van és mindennap fáj a méhem mint ha meglenne.
2012. aug. 11. 15:53
5/8 anonim válasza:
Értem. Akkor menj el orvoshoz, mert nagyon valószínű, hogy valami gyulladásod van, jobb lenne minél hamarabb kikezelni.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem is lehet korai terhesség?
2012. aug. 11. 16:01
7/8 anonim válasza:
Terhesség nem, de gyulladás akkora, mint a ház!!!!!
8/8 anonim válasza:
Ebben a leletben terhességre az ég világon semmi sem utal. Irány az orvos, ki kell kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!