Valaki dpo 10? Esetleg tünetek? Tudom korai, de nagyon
izgulok.
Andi, hmm ez izgi! én is beletettem már pár órája az erős paprikát a tányéromba,h rámerem a kis levesem.... jelentem, a tányér érintetlen :)
2014. okt. 13. 14:35
12/49 A kérdező kommentje:
Csajok, nálam ez az étvágytalanság egyáltalán nincs, sőt, épp az ellenkezője! Én is csak szombaton vagy vasárnap tesztelek, ha bírom addig, és persze nem jön meg :) Tesztből bevásároltam én is, anyósom nevetett is, hogy már kell is? Hát reméljük :)
Viki
(Eszti) megy a drukk mindenkinek remélem sikerül!étvágytalanságról annyit , hogy sokszor megtudnék enni egy lovat!most meg bele halnék, ha meg kéne ennem egy mogyorót! :) jajj de jó lenne ha sikerülne mindenkinek!most nagyon bizakodó lettem!csak nehogy pofára essek! :)
2014. okt. 13. 14:53
14/49 A kérdező kommentje:
Én is a csalódástól félek, de nagyon az elején vagyunk, így még nem késtünk le semmiről. Igyekszem nem túlságosan görcsölni (annál rosszabb). Remélem mindannyian örülhetünk, mindenképpen jelezzetek, ha új fejlemény van, legyen az bármely apróság, én kíváncsian várom :) Aztán a hétvégén hajrá :)
(Eszti) mindenképp írok!remélem jó hétvégénk lesz!sok sikert csajok és ne görcsöljetek!annyira! :)
2014. okt. 13. 15:02
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok ha lehet habár nekem kicsit zavaros ez a ciklusom ugyanis nem tudom mikor volt pontosan az ovum.Ovuteszt szerint 13 dpo-n,hőgörbe szerint meg 9 dpo-n vagyok.Holnap reggel szeretnék tesztelni 10-es One Step teszttel remélem mutat valamit :).
Nekem esetleg tünet lehet,hogy pár napja olyan mintha a vesém fájna,pedig nem vagyok felfázva.Este nem tudok az oldalamon aludni csak a hátamon ami eddig csak az előző terhességemnél volt (nem maradt Velünk).Kikerekedett a mellem és reggelente kávé után hányingerem van.Fura még,hogy napközben krémes este pedig vizes folyásom van.
Nekünk ez a hónap már a nagyon sokadik úgyhogy szurkoljatok :)
Szurkolok Nektek nagyon!
Niki
2014. okt. 13. 17:22
(Eszti) az a durva hogy nagyon nagy kávés vagyok de én is szinte rosszul voltam tőle reggel!reméljük sikerül neked is Niki!szorítok hogy reggel legyen egy pozi teszted! :)
2014. okt. 13. 18:07
Andi vagyok. drukkolok mindenkinek! én meg full idegbeteg vagyok délután óta. pattanok mindenre és mindenkire...szegény családom!
ilyen menzi előtt szokott lenni egy két nappal. az meg ugyebár még 1 hét :)
2014. okt. 13. 18:25
(Eszti) rám meg nem nagyon jellemző, hogy elfáradnék de a munkahelyemen úgy el kap minden nap az álmosság olyan dél meg 3 között kb , hogy az asztalt tudnám fejelgetni!és igen még 1 hét a nem vártig!de remélem nem is jön! :)
2014. okt. 13. 18:31
20/49 A kérdező kommentje:
Szia Niki! Üdv köztünk, örülök, hogy csatlakoztál és szurkolok! :-) Nekem ma enyhültek kicsit a tünetek, már kB semmit nem értek. Az előző hónapban is volt mellfajdalom a ciklus második felében, de ez lehet, hogy mindentől független. Kíváncsi leszek mit hoz nekünk a hétvége :-)
Kapcsolódó kérdések: