Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki dpo 10? Esetleg tünetek...

Valaki dpo 10? Esetleg tünetek? Tudom korai, de nagyon izgulok.

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 13:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
lemaradt, Andi voltam.
2014. okt. 16. 17:47
 42/49 anonim ***** válasza:

( Andi ismét)

Eszti amivel én teszteltem,Intimed volt. ráírták,h várt mensi előtt 6... nappal kimutatja a terhességet. nem akartam elhinni,de 4 nappal előtte bizonyított.

2014. okt. 16. 17:49
 43/49 anonim ***** válasza:

Hát lányok elvagyok keseredve....úgy tűnik megbetegedtem.Egész nap köhögtem és folyt az orrom,de szerencsére lázas nem vagyok.

A ma reggeli mellfájdalom elmúlt,helyette van szárazság és egész napos wc-re járás....óránként kell mennem.Remélem ez jó jel:) a vetéléssel végződő terhességemkor is ez volt+mellfájdalom+hasszurka(ez most nincs sajnos).

Niki

2014. okt. 16. 18:03
 44/49 anonim ***** válasza:

Andi vagyok, hogy vagytok??

mellfájdalom nekem nincs is... megpróbálok nem aggódni. ma is teszteltem ( 13.dpo) és sokkal de sokkal erősebb lett a csík!!!!! X-epi pen teszt volt.

2014. okt. 17. 09:59
 45/49 anonim ***** válasza:
(Eszti) hááát nem tudom! :/ teszteltem ma reggel de annyira halvány meg később is jött az a csíkocskának csúfolt valami, hogy én ezt most inkább semmisnek veszem, mert ha bele élem magam akkor bekattanok!nem is rakok fel képet sem mert azon meg még annyira sem látszik! inkább megvárom még a hétfőt aztán ellövök még egy tesztet! :)
2014. okt. 17. 12:11
 46/49 anonim ***** válasza:

Nekem ma feljebb ment 1 tized fokkal a hőm és volt 2-3 gombostű nagyságú vérpötty a tisztaságin.Reggel teszteltem (igaz nem elsőből) 10-es One Step tesztel és persze negatív lett...nem tudom mikor fogok újra tesztelni,nincs is itthon tesztem se és nem is tudom mikor fogok tudni patika közelébe férkőzni!Na de ez van.

Szurkolok,hogy a tesztek erősödjenek :)

Niki

2014. okt. 17. 16:37
 47/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mára nem vártam és nem is jött meg :).

A hőm most így néz ki:

[link]

Tegnap este húzott lefele a hasam és azt hittem megjön,de szerencsére nem :).

Viszont nem akarok 1 hétnél hamarabb tesztelni mert a tegnapi tesztem negatív lett...

Veletek mizu?

Niki

2014. okt. 18. 08:28
 48/49 anonim ***** válasza:
(Eszti) nekem ma kellett volna megjönnie 25-ös tesztet csináltam természetesen negatív lett! :/ nagyon "megfog jönni" érzésem van, bár már 1,5 hete!tegnap eléggé görcsölgettem, meg felkajáltam a fél hűtőt, szóval nem tudom szerintem meg fog jönni, de azért remélem nem! :) drukkolok neked is Niki! :)
2014. okt. 20. 08:39
 49/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ma reggelre megjött!

Niki

2014. okt. 21. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!