November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?
16-os.
Vasárnapra nem várom naptáram szerint, de általában 15. dpon jön meg, az pedig, ha minden igaz, pénteken lesz. Úgy döntöttem, nem várom meg a hétfőt, hanem szombat reggel tesztelek :) Ma is akartam már, de csak kitoltam valahogy :D Semmi tünetem nincs, max az, hogy már nem az egész mellem fáj, hanem csak a mellbimbóm, és lehet hülyének fogtok nézni de úgy feszül a bimbóm és "ki van fényesedve", mint amikor feszül a bőr. Érdekes, ilyet még nem tapasztaltam, valamint fehér folyásom van, sűrűbb. Ezen kívül esténként néha rámjön ilyen "hasfájós-mindjárt megjön" érzés. De még nem barnázok, ez jó jel, mert mensi előtt már kb 3 nappal szoktam, ja és pattim sincs, és idegbeteg se vagyok :D :D Remélem ezek jó jelek :) Nálatok mizu? Hányadik dpon vagytok, mikor teszteltek??
Köszönjük!! :) Itt a tesztem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!