Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 5-re nem várom, és...

November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?

Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(
2014. okt. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

16-os.

Vasárnapra nem várom naptáram szerint, de általában 15. dpon jön meg, az pedig, ha minden igaz, pénteken lesz. Úgy döntöttem, nem várom meg a hétfőt, hanem szombat reggel tesztelek :) Ma is akartam már, de csak kitoltam valahogy :D Semmi tünetem nincs, max az, hogy már nem az egész mellem fáj, hanem csak a mellbimbóm, és lehet hülyének fogtok nézni de úgy feszül a bimbóm és "ki van fényesedve", mint amikor feszül a bőr. Érdekes, ilyet még nem tapasztaltam, valamint fehér folyásom van, sűrűbb. Ezen kívül esténként néha rámjön ilyen "hasfájós-mindjárt megjön" érzés. De még nem barnázok, ez jó jel, mert mensi előtt már kb 3 nappal szoktam, ja és pattim sincs, és idegbeteg se vagyok :D :D Remélem ezek jó jelek :) Nálatok mizu? Hányadik dpon vagytok, mikor teszteltek??

2014. okt. 29. 20:08
 32/61 anonim ***** válasza:
Nekem beduzzadt az inyem. Első baba is igy jelzett. Tegnap nagyon rosszul voltam azt hittem beteg vagyok. De ma semmi. Férjem szerint gyanús. 😊 Eljön a nov 5 hamar 😊
2014. okt. 31. 12:16
 33/61 anonim ***** válasza:
16-os vagyok, még mindig semmi, holnap 16. dpo és tesztelek :) A melleim fájnak és megjön érzésem van 2 napja, esténként hányinger.
2014. nov. 1. 00:02
 34/61 anonim ***** válasza:
Kb 1hete esténként nekem is hányingerem van,mindegy mit eszek,azt hittem valami virus de lehet hogy....mellem is fáj derekam is de szokott mensi előtt is.Még 4-5napom van a nemvártig,nem korai hogy tünetem legyen?
2014. nov. 1. 01:25
 35/61 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Teszteltem! Pozi!!!!!! :D :) El se hiszem, nem nagyon térek magamhoz! :)
2014. nov. 1. 07:00
 36/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :))))) Sok boldogságot nektek! :))))))
2014. nov. 1. 07:48
 37/61 anonim ***** válasza:

Köszönjük!! :) Itt a tesztem:

[link]

2014. nov. 1. 09:45
 38/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Nekem van egy negatív tesztem és már barnázok is. Megint nem sikerült 😢
2014. nov. 1. 10:35
 39/61 anonim ***** válasza:
gratulálok én is! :)
2014. nov. 1. 11:02
 40/61 anonim ***** válasza:
Huuuu nem láttam még ilyen szép pozitív tesztet!! Gratulálok!!
2014. nov. 1. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!