Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 5-re nem várom, és...

November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?

Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(
2014. okt. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a gratulációkat, a ma esti tesztem még szebb lett :) 16-os.
2014. nov. 3. 20:23
 52/61 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan halvány...nem tudom ebből lesz e erosodes. Remélem. Nálam minden rendben csak szoptatok... Igy nem akaródzik jönni a kistesónak.
2014. nov. 4. 04:11
 53/61 anonim ***** válasza:
Akik pozit teszteltek..azoktol kérdem: Mikor? Mensielmaradas napján?
2014. nov. 4. 17:25
 54/61 anonim ***** válasza:
Én 11. dpo-n teszteltem pozitívat. Pimpike
2014. nov. 5. 15:11
 55/61 anonim ***** válasza:
Mizujs van a többiekkel? Én ma nem vártam nem is jött irtó halvány a masodik csik. Inkabb maszat. De még csak a 10 dpo nekem 24 napos a ciklusom.
2014. nov. 5. 20:40
 56/61 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Én mensikimaradás utáni napon, a 16.dpo-n teszteltem.
2014. nov. 6. 07:01
 57/61 anonim ***** válasza:
12-es vagyok.nekem sajna megjött tegnap :/ na majd a köv. hónapban talán összejön. :) Babásoknak pedig megy a GRATULA:)))
2014. nov. 6. 14:14
 58/61 anonim ***** válasza:
Én 2napja vérezgetek,inkább barna mint piros ráadásul éjjel már semmi nem volt ma napközben is alig...van egy időn túli pozi tesztem és egy full negatív.Elmentem orvoshoz hétfőn mert gyakran fáj a hasam és a derekam de azt mondta hogy mivel múlt hónapban voltam ő most nem vizsgál meg mert akkor minden rendben volt.Szoval fogalmam sincs mivan XD lehet hogy annyira várom a kicsit hogy ezek csak produkàlt tünetek :( a tudatalattim jol szórakozik èn viszont nem :D
2014. nov. 6. 21:15
 59/61 anonim ***** válasza:
En vagyok aki szoptat. Tegnap pozitívat teszteltem. 😊 hányingerem van émelygést érzek és nem tudok enni. 😐 Az orvosom tanácsára Inofolicot ittam. Első hónapban összejött. Mindenkinek csak tanácsolni tudom én is.
2014. nov. 7. 06:04
 60/61 anonim ***** válasza:
Mi lett a kerdezővel?
2014. nov. 17. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!