Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 5-re nem várom, és...

November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?

Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(
2014. okt. 25. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! Nekem elvileg ma kellene megjönnie de lehet h 1-2 napom van még . Nincs barnázás, csak krémes fehér folyásom. Vagy pl kajálás után mintha pillangók szállnának a pocakomban. Hajlok rá h veszek mégis 1 tesztet. Amúgy mi a különböző a 10 vagy 25 teszt között?
2014. okt. 28. 11:20
 22/61 csillatot válasza:

A 10-es elvileg érzékenyebb.

a kaja utáni fura érzés nekem is megvolt/van.

Meg azt veszem észre,hogy más a testszagom. Nem az izzadtságra gondolok, hanem az alap illatomra.

2014. okt. 28. 15:08
 23/61 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Gratulálok a pozi teszthez!! Nekem ma egész délelőtt hányingerem volt, de nem tudom mitől. Elvileg péntek-vasárnap körül jönne meg, de ilyenkor már érezni szoktam, hogy fájdogál a hasam vagy barnázok, de még semmi. :)
2014. okt. 28. 15:13
 24/61 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező veled mizujs?
2014. okt. 28. 17:09
 25/61 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. én se bírtam kivárni, ma teszteltem (10. dpo), hát egy picike paca jelent meg a teszten, úgyh ezt egyelőre negativnak veszem, gondolom korán is van még nagyon, főle 25ös teszttel. próbálok türelmes lenni és majd csak pár nap múlva tesztelek megint
2014. okt. 28. 17:10
 26/61 anonim ***** válasza:
Én még mindig félek a csalódástól. Ma is messzire elkerültem a gyóguszertárat. Holnap ki se mozdulok itthonról mert unokaöcsémre vigyázok.így csütörtöknél hamarabb nem tudok tesztet venni amit csak péntek reggel tudok megcsinálni. Ha addig se jön meg akkor elvileg hihetek az akkor kapott eredménynek. Addig meg rágom a kefét. 😓
2014. okt. 28. 19:38
 27/61 A kérdező kommentje:
Még van 7 napom a nemvártig, sajnos semmit nem érzek. Reménykedem hátha. Szerintem ez a hónap se sikeres, hamar voltunk együtt.
2014. okt. 29. 13:57
 28/61 csillatot válasza:
Nekem a 10. Dpo-n jött a pozi :) Bátran! :) szorítok!
2014. okt. 29. 16:04
 29/61 anonim ***** válasza:
én 4-re nem várom. el se tudom képzelni sajnos hogy ez a hónap sikeres lehet. :( 8 hónapja próbálkozunk, 8 negativ tesztes hónap. :( de azért még mindig reménykedem. most is.
2014. okt. 29. 16:53
 30/61 anonim ***** válasza:
A mai napra elfogytak a tünetei. Max annyi hogy délután aludtam, elérzékenyuültem egy mesén + fájtak a mellbimbóim.
2014. okt. 29. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!