November 5-re nem várom, és ti? Tünetek stb?
Figyelt kérdés
Olyan aki itt körül nem várja, valamit éreztek már? Nekünk lehet nem jön össze, mert hamar voltunk együtt, pont most kapott távoli melót :(2014. okt. 25. 19:24
11/61 anonim válasza:
Sziasztok én 1-re nem várom de lehet hogy előtte 1-2 nappal el lövök egy tesztet, Nekem ez lenne a 4-dik hónapon eddig minden hónapban azt hittem hogy na most majd ......, de nem, így nem is merek reménykedni.
12/61 anonim válasza:
Én 3-ára nem várom. Feszülnek a melleim, de mivel nálam minden hónapban így van,ezért ez még így nem jelentene semmit. A 7.dpo-n pisilés után 2x is találkoztam egy kis rozsaszines pöttyöcskével...reménykedem,hogy beágyazódás
13/61 A kérdező kommentje:
Ma elkezdtem érezni valami furi hasfájást, enyhe kis görcsöket! :)
2014. okt. 26. 20:04
14/61 csillatot válasza:
Én nem egézen tudom, mikorra nem várom, mert a gyógyszer kicsit felborította a dolgokat. De valamikor mostanában. Kis mellfeszülés van de mensi előtt szokott lenni. 4-5. Napon volt görcs de az szerintem korai. Most megint mintha lenne, lehet, hogy buktam...
15/61 anonim válasza:
Nekem elsőnél eres volt a mellem. Most nem tudom erre fogni mert szoptatok. Én is ellovok majd előbb tesztet szinten fastest
16/61 anonim válasza:
Én 2-ra nem várom, fájnak a melleim. Kb. 8-9.dpo-n pár napig szurkált a hasam, ma reggel pedig olyan "mindjárt megjön" érzéssel fájdogált, de csak nagyon kicsit. Ilyen szokott lenni, ha megjön :( De remélem most mást jelez :)
17/61 anonim válasza:
Olyan könnyen össze lehet keverni a mensi tüneteket a terhességivel,főleg mert ilyenkor az ember figyeli mi történik és hajlamos összekeverni,rosszabb esetben elhinni hogy ez nem a havi :/ én sem tudom eldönteni,vagyis reménykedek hogy a mell-derék-has fájás nem a nemvárt miatt van.Aki megáldott minket ezekkel,adhatott volna egyértelmü jelet is amiből már 1-2nap után tudjuk hogy jön a baba :D :D
18/61 anonim válasza:
Eddig én is éreztem vmit de ma már nem. 28 és 30 körül kellene megjönnie. Tesztet félek csinálni viszont megőrjít a várakozás.
19/61 anonim válasza:
Van már valaki itt aki nem bìrta tovább és tesztelt?
20/61 csillatot válasza:
Én tegnap reggel nagyon halvány pozitívat trszteltem 10-essel. Nem voltam benne biztos, hogy tényleg ott a csík. Dr anya is látta :) Délután sokáig nem tudtam elmenni wc-re ezért gondoltam ellenőrzöm a reggeli eredményt... és ott volt a 25-ösön is:) ma reggel kicsit erősebb :)
Hajrá lányok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!