A 9. Dpo még nagyon korai. Azt olvastam, hogy 7-10 nap mire elkezdődik a beágyazódás, utána kell még 3 nap kb hogy vizeletből kimutatható legyen, és ezek után pedig kétnaponta duplázódik. Ha a minimumot számolom az is 10. Dpo, mikor valami is látszódhat a teszten. Sokan az ovu tesztet ajánlják 11. Dpotól reggeli elsőböl jóstesztként. Előbb felesleges. De megértelek, én is türelmetlen tesztelő vagyok. ;)
Tegnap du 3kor előttem még egy ovu tesztet, az erősebb lett, majd este 7kor már teljesen nega, úgyhogy sztem tegnap volt ovum. Remélem. :)
2015. nov. 18. 06:34
142/238 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy nagyon korai...de annyi olyasmit olvastam itt, hogy volt, akinek pozi volt 9-10 dpo-n...de nekem ma reggel is nega lett....úgyhogy megvárom most már a hétvégét...
2015. nov. 18. 07:19
143/238 anonim válasza:
Nekem 10.dpo-n full negatív volt a terhességi tesztem, 11.dpo reggelén meg már egyértelműen pozitív,úgyhogy még két napot minimum várni kell,simán van remény!Mondjuk én közben teszteltem jósteszttel is a 8.dpo-tól és erősödött, ez már biztató jel volt.
Mylda
2015. nov. 18. 18:53
144/238 anonim válasza:
Mylda! Én jósteszttel nem próbálkoztam, de nem fogom kibírni, hogy ne teszteljek holnap reggel újra... (11.dpo) :) még jó, hogy vannak ezek az olcsó tesztek! :) kész csőd lenne a gyógyszertári, 1000 forintos tesztekkel ezt végigcsinálni!!! :D
2015. nov. 18. 19:35
145/238 A kérdező kommentje:
Milyen lett a teszted?
2015. nov. 19. 07:07
146/238 anonim válasza:
Hát, sajnos negatív ez is...nem is tudom, bízzak-e még benne, hogy lehet pozitív is...a hőm se biztató, nem nagyon megy feljebb, inkább lejjebb....
2015. nov. 19. 08:00
147/238 anonim válasza:
Szorítok, hogy holnap pozitív legyen!
Nem tudjátok,indult már olyan kérdés,ahová az e havi kismamákat várják?
2015. nov. 19. 11:17
148/238 anonim válasza:
itt nem nagyon láttam ilyenféle kérdéseket :) Viszont ha gondolod a babanet.hu társalgójában biztos fog nyílni, ha még nem nyílt egy topik ahoz mértan hogy jövőre melyik hónapra várható a pici :) Ajánlom nézz el arra, jo egy kis csapatba tartozni ahol megoszthatod az aggodalmaidat érzéseidet és idővel akár zárhatjátok a topikot így senki sem látja a tagokon kívül :) én is egy ilyen kis csapat része vagyok és nagyon jó érzés hogy oda vissza alapon segítjük egymást :) Gigi(Timi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!