Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊2015. nov. 4. 16:57
231/238 anonim válasza:
Liza vagyok megint. Sajnos a pozitív tesztnél tovább nem jutottunk, nem fejlődött baba belőle. :( annyira nem vagyok elkeseredve, érzem és tudom, hogy hamarosan sikerülni fog.
232/238 anonim válasza:
óóó, ezt sajnálattal hallom :/ Nagyon sajnálom :( Gigi
233/238 A kérdező kommentje:
Sajnálom Liza. 😖
2016. okt. 5. 17:20
234/238 anonim válasza:
Azóta ismét 13 hetes vagyok. :)
Liza
235/238 A kérdező kommentje:
Gratulálok Liza!
Hol tartasz a terhességgel?
2016. nov. 17. 06:54
236/238 anonim válasza:
Túl a 18. héten, és a nagy genetikai vizsgálaton. Egészséges kislány növekszik idebent. :)
237/238 anonim válasza:
nekem ma kellene megjönnie a menzeszemnek de pár napja fent van a hőm 37-37,3 között mozog, a melleim nagyon fájnak és kemények mint a kő, mindkét petefészkem szurkál hol erősen hol enyhén, tegnap este a semmiből elkezdett fájni mind a két térdem, krémes folyásom van és 1 hete olyan fáradékony vagyok hogy állva eltudnék aludni.
238/238 A kérdező kommentje:
Ki hogy van?
Nekem azóta a nagyfiú 13 hónapos. 😊
2018. febr. 13. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!