Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nagyon sajnálom!!! :-(
Ildikó
Olyan igazsagtalan, most szamoltam vissza, h husz honapja probalkozunk. :(
Orvoshoz kellene lassan menni. :(
Mosmár így is látszik! ☺
Be kell szereznem egy jobb tesztet,mert ma van a nemvárt napja,és ilyen halvány a vaterás! Ildikó
Kedves kérdező, nagyon sajnálom :( Mi június óta próbálkozunk, ez volt az első hónap, amikor 1. cn-től omega 3-at, q10 koenziemet és nagyon erős multivitamint szedtem, amiben megemelt e vitamin van. Nekem ez kellett a nyálkahártya erősítésre. Pluszban 6. cn-től ovu tesztezek, hogy belőjem az ovut mikor van. Első ilyen hónap, hogy komolyabban foglalkoztam ezzel és úgy néz ki sikerült... legalábbis remélem ;) Kérdező te szedsz valamit? használtál ovu tesztet?
Szerintem érdemes ovu tesztezni, mert akkor legalább megtudod, hogy van-e ovud. Van neten rendelhető férfi termékenység ellenőrző valamilyen teszt, hát én megvenném a helyedben, 20 hónap próbálkozás után. És adnék magamnak még egy pár hónapot, de ha akkor sem sikerülne, akkor doki mindenféleképp. Szerintem még ne add fel. Nagyon drukkolok neked!!!
Ildi. Nekem is one step tesztjeim voltak, a 15-ös semmit nem mutatott. Ugyanabból a vizeletből a 25-ös mutatott nekem ilyen halványat. Utána vettem meg a facelle tesztet. Én már nem bízom a one step tesztekben. Próbálj holnap venni. Tuti le fognak ugrani a csíkjaid ;)
Apa már hozza a tesztet,úgyhogy reggel jövök az eredménnyel! ☺
Kíváncsiságból ugyanabból a pisiből meg fogom csinálni az utolsó vaterásat is!
Nekem volt,hogy júliusban pozitív tesztek után megjött,kb szeptembertől szedem a Czeizel-terhesvitamint.Szerintem nekem is a nyálkahártya vastagsággal lehetett baj.
Nem nezem az ovut, nem akartam ennyire belemenni, es van mar gyerekunk, semmi gond nem lehet a ferjemmel.
Nem jott meg egyebkent, rozsaszin folyasom van, mult honapban is ez jelezte, h jon a menzesz. Elotte sosem volt ilyenem, azt gondolom, h nagyon ragorcsoltem, folyamatosan figyelgetem magam, mindenbe belelatok mindent, azt hiszem, h gyk-t is hanyagolom, mert mar ez is korosnak tunik. Fogalkozom a mar meglevo gyerekkel, es elengedem ezt az egesz dolgot.
Pont tegnap gondolkoztam azon, h vajon miert is akarok meg egyet, akarok-e egyaltalan.
Ilyen lett a maim. Ugyan nem az első pisiből, talán a hatodik, mert még éjjel is felkelek :)
El se merem még hinni :)
Ugyan nem reggeli és végül nem facelle,hanem gyógyszertári 25-ös érzékenységű,de ott van! :)
Amíg nem megyek dokihoz gyártom a teszteket,hogy lássam erősödik,de most úgy érzem nem ismétlődik meg a júliusi eset!! ☺
Brigi,gratulálok!!! Hányadik dpon vagy?Egyszerre szülünk?! Ha van kedved privátban is tarthatnánk a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!