Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊
2015. nov. 4. 16:57
 181/238 anonim ***** válasza:
Sziasztok pár napja irtam ide,4 napja lett halvány pozi tesztem több is.Pènteken erösödött de nem sokkal?szerintetek aggoggyak??Van köztetek olyan aki járt már igy?Voltam dokinál is mert ugye inszeműnk volt és igy hetente vissza rendelt,csütörtőkön làtott uh n 1 pici pöttyöt amire ö azt mondta h petezsàk.
2015. nov. 28. 12:50
 182/238 A kérdező kommentje:

Ildi, brigi szupiiii hirek!!😊

Holnapra nem varom, de nem fogok tesztelni, kivarom, h kessen par napot, ha kesik.

Nem merek tesztelni tovabbra sem.

Nektek drukkolok, h kiraly legyen minden.😊

2015. nov. 28. 13:42
 183/238 vnebrigi ***** válasza:
100%

nem bírtam magammal és elmentem a Rossmannba, vettem facelle tesztet, hát persze hogy meg is csináltam... ;)

tádámmm :)

[link]

Szorítok a többieknek! :)

2015. nov. 28. 14:19
 184/238 anonim ***** válasza:
60%

Gratulálok Brigi! ☺

Mit nem adnék egy facelle tesztért,de falun lakunk! :-(

Ildi

2015. nov. 28. 14:25
 185/238 vnebrigi ***** válasza:

Rossmann webshopból sem tudsz rendelni? Biztos oda is kiszállítják. Utánvétesen is lehet fizetni és elég hamar hozzák, sztem ha most megrendelek akkor kedd-szerda környékén megkapnád....

és köszi :)

2015. nov. 28. 14:30
 186/238 anonim ***** válasza:

[link]

Fényképezve semmi nem látszik még sajnos. Hétfőn megyek be a városba,csak addig is nehéz kibírni! ☺ Lehet már holnap bemegyek,mert ha jól tudom adventnak köszönhetően nyitva lesznek az üzletek...

2015. nov. 28. 15:02
 187/238 A kérdező kommentje:

Brigi nagyon szep, gratula. ❤

Ildi, nyitva vannak, de csak delig. Ennyire jo ez a teszt? Nalunk sincs Rossmann, de akkor rendelnek en is. A weblaprol rendelt mar valaki? Gondolom egy tesztet nem hoznak ki.

2015. nov. 28. 15:25
 188/238 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nem ismerem csak itt sok jót írnak róla!Nekem a corax a kedvencem,lehet veszek azt is! ☺
2015. nov. 28. 15:37
 189/238 vnebrigi ***** válasza:
25-ös a teszt, de annyira érzékeny a reagense, hogy előbb kimutatja a terhességet. Sokan írták ezt, innen tudom, nekem is bevált ;)
2015. nov. 28. 18:11
 190/238 A kérdező kommentje:
Nekem ebben a honapban nem kell teszt. :(
2015. nov. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!