Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ildi, brigi szupiiii hirek!!😊
Holnapra nem varom, de nem fogok tesztelni, kivarom, h kessen par napot, ha kesik.
Nem merek tesztelni tovabbra sem.
Nektek drukkolok, h kiraly legyen minden.😊
nem bírtam magammal és elmentem a Rossmannba, vettem facelle tesztet, hát persze hogy meg is csináltam... ;)
tádámmm :)
Szorítok a többieknek! :)
Gratulálok Brigi! ☺
Mit nem adnék egy facelle tesztért,de falun lakunk! :-(
Ildi
Rossmann webshopból sem tudsz rendelni? Biztos oda is kiszállítják. Utánvétesen is lehet fizetni és elég hamar hozzák, sztem ha most megrendelek akkor kedd-szerda környékén megkapnád....
és köszi :)
Fényképezve semmi nem látszik még sajnos. Hétfőn megyek be a városba,csak addig is nehéz kibírni! ☺ Lehet már holnap bemegyek,mert ha jól tudom adventnak köszönhetően nyitva lesznek az üzletek...
Brigi nagyon szep, gratula. ❤
Ildi, nyitva vannak, de csak delig. Ennyire jo ez a teszt? Nalunk sincs Rossmann, de akkor rendelnek en is. A weblaprol rendelt mar valaki? Gondolom egy tesztet nem hoznak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!