Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
sziasztok! Liza vagyok, nem tudom emlékszik-e még rám valaki, karácsonykor teszteltem pozitívat.
Megtapasztaltuk, hogy milyen a legnagyobb boldogságból a legnagyobb mélységbe zuhanni. Genetikai probléma miatt a 19.héten vetélés indukcióval és műszeres befejezéssel ért véget az első várandósságom. :(
Tudom, hogy fel kell állnunk, tovább kell lépnünk, és ha Isten újra megajándékoz minket egy kis csodával, akkor tudni fogom, hogy vele minden jól kell, hogy alakuljon, mert van egy testvérkéje, egy angyal, aki vigyáz rá és erősíti őt.
Pár hónap és újra velevághatunk, remélem hamarosan jönni fog a baba és az új kérdéshez várakozással telve, és boldogan mutathatom meg nektek az új tesztemet....
:(
Nagyon sajnalom Liza, ez borzaszto lehetett. :(
Mielobbi felepulest, es lelki nyugalmat kivanok nektek, h hamar johessen a gyerek, akit annyira vartok!
Kèpzeld Gigi,ès a Többiek is.
Ma ùjra halvàny pozit teszteltem. Fèlve ugyan, de nagyon örülünk.
Liza
Köszönöm Gigi! Nagyon sajnálom, hogy nektek is meg kellett ezt a mélységet tapasztalni, minden erőmmel szurkolok, hogy nektek is sikerüljön hamar, és ezúttal célba is érjen a gólya. :)
Liza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!