Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊
2015. nov. 4. 16:57
 221/238 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Hát még a 3,5 éves nővérke, aki minden nap megkérdezi, hogy mikor hozzuk már haza a kisöcsit... Kerek lett a világom! <3
2016. ápr. 18. 11:41
 222/238 anonim ***** válasza:

sziasztok! Liza vagyok, nem tudom emlékszik-e még rám valaki, karácsonykor teszteltem pozitívat.

Megtapasztaltuk, hogy milyen a legnagyobb boldogságból a legnagyobb mélységbe zuhanni. Genetikai probléma miatt a 19.héten vetélés indukcióval és műszeres befejezéssel ért véget az első várandósságom. :(

Tudom, hogy fel kell állnunk, tovább kell lépnünk, és ha Isten újra megajándékoz minket egy kis csodával, akkor tudni fogom, hogy vele minden jól kell, hogy alakuljon, mert van egy testvérkéje, egy angyal, aki vigyáz rá és erősíti őt.

Pár hónap és újra velevághatunk, remélem hamarosan jönni fog a baba és az új kérdéshez várakozással telve, és boldogan mutathatom meg nektek az új tesztemet....

:(

2016. ápr. 18. 15:47
 223/238 anonim ***** válasza:
Liza! Nehéz szavakat találni...Őszintén sajnálom, ami veled történt, ez borzasztó! :-( Nem kívánhatok mást, mint mielőbbi testi-lelki felépülést, és egy babát, aki meghozza a várt boldogságot!!!
2016. ápr. 19. 07:07
 224/238 anonim ***** válasza:
Köszönöma kedves és vígasztaló szavakat. Liza
2016. ápr. 22. 00:07
 225/238 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom Liza, ez borzaszto lehetett. :(

Mielobbi felepulest, es lelki nyugalmat kivanok nektek, h hamar johessen a gyerek, akit annyira vartok!

2016. ápr. 24. 14:15
 226/238 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Előbb szeretnénk mindennek alaposan utána járni, válaszokat kapni, hogy ne kelljenezt újra végigcsinálnunk...
2016. ápr. 24. 17:20
 227/238 anonim ***** válasza:
Liza, rettenetesen sajnálom :( átérzem a fájdalmadat sajnos. én is itt kezdtem, és beszámoltam minden boldog pillanatrol, majd a legnagyobb boldogságbol a legmélyebb godorbe zuhantunk :( mivel februárban a 26. héten leállt a kislányom szíve. szintén genetikai/fejlodesi rendellenesség okozta(valószinu-biztosat nem tudunk) Nehéz volt az út idáig,de most újbol probálkozunk és bízom benne,hogy az angyalom mihamarabb elkuldi a kis csodát és vigyázni fog rá. Szorítok hogy legkozelebb nálatok is minden rendben legyen :) Timi(Gigi)
2016. júl. 6. 21:40
 228/238 anonim ***** válasza:
100%

Kèpzeld Gigi,ès a Többiek is.

Ma ùjra halvàny pozit teszteltem. Fèlve ugyan, de nagyon örülünk.

Liza

2016. júl. 6. 23:33
 229/238 anonim ***** válasza:
De jó Liza ;) halkan gratulálok akkor :) bízom benne hogy hozzánk is mihamarabb beköszönt a gólya :) majd jelentkezz az új hírekkel :) Gigi
2016. júl. 6. 23:43
 230/238 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm Gigi! Nagyon sajnálom, hogy nektek is meg kellett ezt a mélységet tapasztalni, minden erőmmel szurkolok, hogy nektek is sikerüljön hamar, és ezúttal célba is érjen a gólya. :)

Liza

2016. júl. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!