Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Gratulálok Lili!!!! Én holnap reggel tesztelek. Nagyon izgulok.
Mimi
Köszönöm mindenkinek! :)
Mimi! Nagyon szurkolok! Remélem, hogy sikerül! Mindenképpen írd majd meg!
Én holnap tesztelek. Alig várom, pedig lehet, hogy még korai lesz (10 dpo). :P
Áfonya
Már korábban írtam, nekem még mindig több mint 1 hét van (20-21-körül esedékes). Nehezen mennek ilyenkor a napok. Sok pozitív történet van, a kismamáknak gratulálok, remélem rám is ösztönzően hat.
Liza
Gratulálok az újabb kismama társaknak;)akik mèg várakoznak,nekik türelmet!igen nehezen telik olyankor az idő.Drukkolok mindenkinek!
Mylda
Lili, nagyon szep a teszted! 😊
Osszesitunk bizony, ez egy termekeny honapnak tunik, a fiam is het eve novemberben fogant. 😊
Mimi, milyen lett a teszted?! :)
Én is teszteltem ma is, ugyanolyan halvány, mint tegnap, de ez most időn belül kijött, tegnap csak kicsivel idő után. Ha azt veszem, hogy kétnaponta duplázódik a HCG, akkor ez még lehet jó. :P 10. dpo még ma is csak.
Amúgy a fiammal 7 éve pontosan ugyanezen a napon estem teherbe, mint most (ha sikerült). :D De ha nem, az sem baj, legalább nem kell közös szülinapot tartaniuk. ;)
Áfonya
Köszönöm! :) az első babánk lesz, nagy az izgalom. :)
Áfonya! Tudsz képet felrakni?
Lili
Negativ lett. Par nap mulva ujra probalom.
Mimi
Lili, itt vannak a képek
Nem tudom, így mennyire látszik, de egyértelműen van valami élőben. Viszont most igazából azt gondolom, hogy csak egyszerűen a tesztcsík "helye" lesz. Visszanéztem régi hsz-eimet és emlékeimmel ellentétben mindkét babámat csak a 13. dpo-n mutatta ki teszt, halványan. 3:) Szóval most pár napig inkább lekattanok erről, aztán majd idővel csinálok tesztet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!