Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok Lányok!
Én november 6-ra nem vártam, eddig nem is jött meg, tegnap nagyon erős menzesz szerű görcseim voltak, le akart szakadni a hátam, mindenem. Ma reggel világosbarna rózsaszínes pecsételésem volt, nem tudom miért, lehet csak a mensi miatt, hogy késik. Nekem minden furcsa ebben a hónapban, az lh teszt, a görbém. Semmit nem értek, nem értem mi zajlik bennem, kezdek elkeseredni, mert lehet valami bajom van. Ma egyenlőre nincs megjön érzésem, és zet az egészet nem tudom hova tenni.
Itt a görbém. Elég siralmas. :(
Október 12-én volt meg a mensim, 25 naposak.
Ha valaki tudna valamit mondani, aki esetleg járt már így, azt megköszönném. Tudom orvos, egy hete voltam rákszűrésen, és ha nem jön meg, vagy megjön, akkor is elmegyek jövőhéten orvoshoz.
Tünetek terén érdekes,hogy az elsőnél végig megjön érzésem volt,most semmi ilyesmit nem érzek,néha pici szurkálásokat és nagyon enyhe görcsök de ez nagyon ritkán.Kívánós csak később voltam az elsővel,úgy 20.héttől,most meg már minden nap konkrét elképzelésem van arról,mit szeretnék enni:)Disznóhúst eddig nem szerettem,most meg azt ennék non-stop:)
Hajrá csajok,aki tesztelt már számoljon be róla!megy a drukk mindenkinek!
Sziasztok! Hát még mindig nem tudom és olyan rossz ez, hogy ebben a hónapban teljesen biztos, hogy nincs ovum, edig fogamzásgátló utáni első hónapban példagörbém volt. :( Na de elvileg jövőhét végén lesz a mensim :( :'( Gratulálok a babásoknak :)
Barbi
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok. 11.-ére nem várom.
Ez a második próbálkozós hónapunk. :)
Timi,az lehetett beágyazódási vérzés is.Mondjuk én nem tudom,nekem olyan nem volt.De remény még van.
Nekem a tesztem ma már ilyen:))))
Most már csak ki kell bírnom hogy titokban tartsam,mert a bővebb családban majd csak jóval később szeretném elmondani, a férjem meg még nem ért haza külföldről,s mivel az elsőt telefonban mondtam el,a kistesót már személyesen szeretném.
Aki tesztelt ma, számoljon be róla!!!:)
Sziasztok lányok :) Az előző havi pozi teszt pici ajándékával dicsekednék nektek egy picit :) Ma voltunk UH-n és láss csodát hogy mekkorát nőttünk 3 hét alatt.
8mm-ről 32 mm-re :) és holnap vagyunk 10 hetesek :)
Úgyhogy csajok... megy a drukk mindenkinek. Ne adjátok fel :) Gigi(Timi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!