Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊2015. nov. 4. 16:57
31/238 anonim válasza:
Csajok,nekem holnap nem kellene megjönni,erre ma reggel 37,1 re felment a hom.soha nem volt ennyi..ugye reménykedhetek??? 36,9ről.Niki
32/238 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok Niki!!!!
2015. nov. 5. 06:51
34/238 anonim válasza:
Nem tudom,hogy merjek e,hisz tegnap negativ lett az x epil.van értelme???nem lesz még negatív???
35/238 anonim válasza:
hát azt mondtad holnapra nem várod...esetleg véárj szombatig..akkora már pozitívnak kellene lennie.
36/238 anonim válasza:
Ok,lehet holnap ellovok megint x epilt,ha negativ,akkor vasarnap ismetlek.de inkabb mennek biztosra,mar tobb mint 1 eve varjuk.
37/238 anonim válasza:
Sziasztok! Az első kört passzolom, negatív lett a reggeli tesztem. Remélem a Jézuska elhozza Szülinapomra vagy Karácsonyra a kistesót! :-) Aki pozit tesztelt gratulálok, és legyen csodálatos várandóssága! A többieknek megy a drukk! ;-) Anne
38/238 anonim válasza:
Eszti, még nincs veszve semmi! a menszi időpontjáig, ha pozitív, örülünk, de ha nem, az még nem jelent semmit. Tuti negatív akkor lesz, ha megjön, vagy ha 16 dpo-n is negatív. ;)
39/238 anonim válasza:
Niki, én a hőmre nem sokat alapozok, annyi mindenen múlik, hogy +/- 2 tized eltérés legyen. Ha már mélyebben mérem, nekem többet mutat. A peteérést jelzi, meg menszi előtt leesik. A lényeg, hogy még mindig fent van! ;)
40/238 anonim válasza:
Negatív tesztelők ne keseredjenek el, bőven lehet abból még pozitív. Én ma vagyok a 7.dpo-n és tegnap elkezdtem jóstesztelni, (jó jó,tudom hogy korai), és a tegnapin is volt halvány csík, mára meg erősödött. Persze ez tudom, hogy nem jelent semmit. A hőm viszont katasztrófa. :( Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!