Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Mylda köszönöm az jó lenne, ha küldenél, karácsonyi ajándéknak egy kisbabát kértem a páromtól. Ami úgy néz ki esélytelen lesz. De sajnos ez van. Mindenkinek drukkolok
Barbi
Sziasztok! Jövök én is! :) November 8-9-re nem várom, eddig ilyen a hőgörbém:
Drukkolok mindenkinek! :)
Ági
Sziasztok!!! Én november 22-re nem várom (még sokat kell nem várnom egy tesztig... :)! Ez a 2. próbálkozós hónapunk!!!! :)
Tina
Eszti!Még simán lehet pozotív!Nekem a 11.Dpon csont negatív volt.A 13.dpon lett halvány.Viszont jósteszteltem és azon látható volt az erősödés napról napra.
Az ovulációs teszt nagyon hasznos, használjátok!
Sziasztok! Én tegnap teszteltem pozitívat délután. Ma reggel persze még erősebb lett. De már előtte tudtam, mert soha nem késett, csak mikor a fiammal terhes lettem meg most... Hétfőn megyek dokihoz. Kiváncsi vagyok h mit mond, mert már az előző havim is fura volt. Nem is voltunk baba projektben, eddig...😀😀😀 Mindenkinek sok sikert és pozitív teszteket!!!
míra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!